Katalogs
Ķermeņa un sejas ādas eļļa Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100 ml
Zīmols: Khadi
Ķermeņa un sejas ādas eļļa Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100 ml
  • Ķermeņa un sejas ādas eļļa Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100 ml
  • Ķermeņa un sejas ādas eļļa Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100 ml
  • Ķermeņa un sejas ādas eļļa Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100 ml
  • Ķermeņa un sejas ādas eļļa Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100 ml
  • Ķermeņa un sejas ādas eļļa Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100 ml
  • Ķermeņa un sejas ādas eļļa Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100 ml

Ķermeņa un sejas ādas eļļa Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100 ml

Zīmols: Khadi

* Mīli sevi un izstaro savas sirds skaistumu iekšā, katrā šūnā

* Ķermeņa eļļu karaliene visā graciozajā pilnībā

* Khadi Rose Love Beauty Elixir ajūrvēdas spēks atjauno, lutina un nodrošina koncentrētu barošanu pat visprasīgākajai ādai

* Rozes afrodiziaks padara Jūsu ādu mirdzošu ar maigu zīdainu mitrumu; sarkanais sandalkoks ir tradicionāls bezgalīgas vitalitātes simbols; brīnumainai augu kurkumai piemīt attīroša un smalka atjaunojoša iedarbība, dziļi iesūcas ādas šūnās

* Tradicionālā ajūrvēdas formula: 100% dabīgs un vegānisks

2295 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: KH-KOE-12-XX

Khadi Rose Love Elixir ķermeņa eļļa: palutiniet sevi ar Khadi eliksīru, kas atrodas Rose Love Beauty eļļas sastāvā. Izbaudiet sajūtas, kad labsajūtas laikā Jūsu āda patīkami atslābinās un Jūs ieskauj pilnības, komforta un prieka sajūta.

Autentiskā ajūrvēdas Rose Love ķermeņa eļļas formula apvieno iepriecinošu rožu, kurkumas un sarkanā sandalkoka pilnībā, lai radītu lielisku efektu. Rezultātā ir bagātīga ādas un visas auras atjaunošana. Izbaudiet brīnišķīgi svaigu, gludu un izsmalcinātu sejas ādu.

Šī atjaunojošā efekta noslēpums ir Khadi Rose Love Elixir: Khadi eliksīrs ir izgatavots pēc senām ajūrvēdas formulām, izmantojot tradicionālo praksi, maigi vārot ar rokām vāktus Indijas ārstniecības augus uz atklātas uguns. Šādi sagatavotie ajūrvēdas augu ekstrakti (ārstnieciskais novārījums) apvieno visu atsevišķu augu potenciālu un unikālo būtību, veidojot harmonisku veselumu.

Khadi Rose Love Beauty Elixir ķermeņa eļļas jutekliskā, barojošā iedarbība ir iegūta no Khadi eliksīra, kas ir maigi un ar mīlestību sagatavots pēc senām ajūrvēdas formulām. Tas apvieno atsevišķus Indijas augus, augļus un lapas, lai izveidotu maģisku veselumu:

Roze ir ideāls skaistums! Gadu tūkstošiem viņa bija pazīstama kā ziedu karaliene. No rozēm iegūtā ēteriskā eļļa satur vairāk nekā simts aktīvo vielu. Roze mitrina un nomierina ādu un stiprina saistaudus. Roze ir arī simbols Jūsu beznosacījuma mīlestībai pret sevi un vienotībai ar radību.

Kurkumai piemīt maiga attīroša iedarbība, antioksidanta īpašības un dziļi atjaunojas ādas šūnās. Jūsu āda iegūst pārsteidzošu dabisku mirdzumu.

Sarkanais sandalkoks ir vissvarīgākā Indijas būtība un apzīmē bezgalīgu vitalitāti; tas baro un atjauno.

Ģerānija (Geranium)  sniedz prieku, atjauno ādas šūnas, nomierina ādas niezi un ekzēmu. Tās smarža ir kā rozei, un maigā aura papildina rozes maigumu.

Klausiet savu ādu, kā viņa Jums dzied! Rožu mīlestības skaistuma eļļa ir brīnišķīga, dziļi barojoša, tās pilieni uz ādas apvij ar greznu rozes aromātu. Pat tad, kad sākat masēt eļļu ķermenī, Jūs jutīsiet, kā Jūsu āda tiek lutināta un atjaunota, kad Jūsu sajūtas pamostas. Ļaujiet Khadi Jums pievienoties Jūsu ceļojumā, kad Jūs pilnībā nododaties rozes pilnībai.

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir ķermeņa eļļa kopā ar Khadi Shatavari Everyoung Elixir ķermeņa eļļu un Khadi Rose Love Elixir ķermeņa eļļu veido ķermeņa eļļu sēriju "Holy Body". "Svētā miesa" ir sinonīms holistiskā ķermeņa un dvēseles barošanai. Tas palīdz projicēt savu iekšējo spožumu ārējā pasaulē.

Khadi „Skin un Soul Elixir“ ķermeņa eļļas baro Jūsu ādu tāpat kā mūzika baro Jūsu dvēseli.

* Ļaujiet Jums iedvesmoties no ajūrvēdas spēka, kas ir vecākā pieeja dabiskajai dziedināšanai cilvēcē. Khadi eliksīra ķermeņa eļļas ir sertificētas saskaņā ar stingrām starptautiskā COSMOS standarta AISBL organiskās un dabīgās kosmētikas vadlīnijām, un to kvalitāte tiek regulāri pārbaudīta atbilstoši Eiropas Kosmētikas regulas standartiem.

Lietošana

khadi Rose Love Elixir ķermeņa eļļa lutina Jūsu ādu jau no paša sākuma, jo autentiskās ajūrvēdas formulas atjaunojošā burvība pieņemas spēkā. Sajūtiet „Rose Love Elixir“ dziļi barojošo efektu, jo tas maigi apņem Jūs kā rožu ziedlapu tērps.

Izmantojiet to, lai aktivizētu vienu no saviem dziļākajiem enerģijas punktiem – sirds čakru, kas veltīta pilnīgai rozes pilnībai.

Viegli izmantot: Pievienojiet 1-2 pudeles sūkņa eļļai rokā un ar maigām apļveida kustībām iemasējiet tikko samitrinātajā un nedaudz mitrā ādā. Dodiet eļļai kādu laiku, pirms tā iesūcas un sniedz ādai pārsteidzošas jaunas sajūtas.

Izmantojiet Khadi Rose Love Elixir ķermeņa eļļu kopā ar citiem Khadi personīgās kopšanas līdzekļiem: papildiniet to ar Khadi Shatavari Everyoung Elixir ķermeņa eļļu, ja Jums ir nobriedušā āda, kurai nepieciešama papildu mitrināšanas deva, apvienojiet to ar Khadi Pink Lotus Beauty Elixir ķermeņa eļļu, lai neitralizētu kapilāru apsārtumus un paplašināšanās.

Dabīgs BDIH sertificēts produkts!

Sastāvs (INCI)Oryza Sativa Bran Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Centifolia Flower Extract, Curcuma Aromatica Root Extract, Curcuma Longa Root Extract*, Rubia Cordifolia Root Extract*, Caesalpinia Sappan Bark Extract, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Tocopherol, Pterocarpus Santalinus Wood Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Geraniol**, Citronellol**,Cymbopogon Martini Herb Oil, Cymbopogon Khasianus Herb Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Benzyl Benzoate**, Linalool**, Limonene**, Citral**, Farnesol**, Crocus Sativus Stigma Extract, Eugenol**

* no bioloģiskajām saimniecībām
** no 100% dabīgām ēteriskajām eļļām

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
100 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks