Katalogs
Apaļš Himalaju sāls ziepes-dezodorants un masāžas akmens
Apaļš Himalaju sāls ziepes-dezodorants un masāžas akmens
  • Apaļš Himalaju sāls ziepes-dezodorants un masāžas akmens
  • Apaļš Himalaju sāls ziepes-dezodorants un masāžas akmens
  • Apaļš Himalaju sāls ziepes-dezodorants un masāžas akmens

Apaļš Himalaju sāls ziepes-dezodorants un masāžas akmens

Himalaju sāls ziepes ir dabiskas ziepes, ko var izmantot kā pretsviedru līdzekli, kā arī ļoti ieteicamas cilvēkiem ar jutīgu ādu un alerģiskām pret ķīmiskām vielām.

495 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: PI21128

Pirms 500 miljoniem gadu seno izžuvušo ezeru vietā parādījās dabiskais Himalaju sāls. Tas ir 300-600 metru dziļš un ir aizsargāts no apkārtējās vides. Tas ir absolūti tīrs sāls: atšķirībā no parastā sāls, tā iegūšanai netiek izmantotas ķīmiskas vielas, to ekstrahē un apstrādā ar rokām, izmantojot akmeni. Tas ir 100% dabīgs, neapstrādāts, nerafinēts un ķīmiski nerafinēts sāls bez konservantiem un piedevām.

Himalaju sāls ir bagāts ar minerālvielām un satur vairāk nekā 84 minerālvielas un mikroelementus, piemēram, kalciju, magniju, kāliju, varu un dzelzi, kas ir labvēlīgi gan ķermenim, gan ādai. Himalaju sāls akmeņi ir ļoti populāri, pateicoties to universālajam pielietojumam ādas kopšanai, dezodorantam un masāžai.

ādas aprūpe

Himalaju sāls satur nātrija hlorīdu, kā arī visas būtiskās minerālvielas un mikroelementus, kas pazemina asinsspiedienu, nodrošina vitalitāti, dezinficē un ir antibakteriāli. Piemērots tādām ādas problēmām kā ekzēma un pinnes, kā arī svīšana pēdām vai pēdu sēnīte.

Lietošana: samitriniet sāls kristāla akmeni kā ziepju gabalu un berzējiet ar to visu ķermeni. Noskalo ar ūdeni vai atstāj sāli uz ādas uz nakti līdz nākamajai dienai un tad noskalo. Pēc kāda laika akmens izjuks un paliekas varēsi izmantot kāju vannai.

Dezodorants

Antibakteriālās iedarbības dēļ Himalaju sāls ir ļoti piemērots kā dezodorējošs akmens. Sāls atstāj aizsargkārtu, kas palīdz novērst smaku izraisošo baktēriju veidošanos. Dabiska, ķīmiski nesaturoša alternatīva komerciālajiem dezodorantiem.

Lietošana: Samitriniet akmeni un nokasiet zem padusēm tāpat kā ar jebkuru citu dezodorantu.

Masāžas akmens

Masāža ar sāls kristāla masāžas akmeni uzlabo ādas, muskuļu un saistaudu cirkulāciju. Tai ir relaksējoša un detoksikācijas iedarbība, attīra ādu un padara to maigu.

Lietošana: Uzsildiet masāžas akmeni uz rokām vai mikroviļņu krāsnī (apmēram 30-45 sekundes pie 700 vatiem). Masējiet lielākas ķermeņa vietas ar masāžas akmens plakanajiem galiem un mazākas ķermeņa vietas ar noapaļotiem galiem.

Masāžas atvieglošanai var izmantot arī masāžas eļļu (piemēram, jojobas eļļu vai kokosriekstu eļļu). Tomēr sāls kristāla akmeņu porainības dēļ tie vairs nevarēs iztikt bez eļļas, tāpēc paturiet to prātā.

Izejviela: Himalaju sāls

Izmērs cm: ± 7

Svars gramos: ± 200-250

Svars/Daudzums:
200-300 g
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav