Himalaju melnajai sālei ir raksturīga olu smarža. To augstu novērtē vegāni, un to izmanto tofu aromatizēšanai, piešķirot ēdienam olu kultenīšu garšu.
Tā ir populāra arī kā sastāvdaļa austrumu ēdienos
Himalaju melnā sāls tumši violeto krāsu piešķir tajā esošais sērs. Himalaju melnajai sālei ir specifiska olu smarža. To augstu novērtē vegāni, un to izmanto tofu aromatizēšanai, piešķirot ēdienam olu kultenīšu garšu. Tā ir populāra arī kā austrumu ēdienu sastāvdaļa. Sāls dzirnaviņas ir izturīgas un izturīgas konstrukcijas, tāpēc tās var lietot atkārtoti. Tie ir aprīkoti ar keramikas mehānismu malšanas biezuma regulēšanai. Ja iegādājaties vienu dzirnaviņas dzirnaviņas, tās varēsiet izmantot daudzus gadus.
Sastāvs: 100 % Himalaju melnā sāls.
Iepakojums: 200 g ar dzirnaviņām.