Agaru iegūst no jūras aļģēm. Tā ir dabiska augu viela, kas aizstāj želatīnu. Tas ir daudz veselīgāks un efektīvāks par želatīnu un satur 80 % šķiedrvielu. Tam nav krāsas, garšas vai smaržas, tāpēc tas nebojā sagatavoto pārtikas produktu īpašības.
Agaru iegūst no jūras aļģēm. Tā ir dabiska augu viela, kas aizstāj želatīnu. Tas ir daudz veselīgāks un efektīvāks par želatīnu un satur 80 % šķiedrvielu. Tam nav ne krāsas, ne garšas, ne smaržas, tāpēc tas nebojā sagatavoto pārtikas produktu īpašības.
Lietošanas instrukcija:
A. 1 tējkaroti (apmēram 5 g) agara + sausās sastāvdaļas iemaisiet 0,5 l auksta šķidruma.
B. 1 - 2 minūtes, nepārtraukti maisot, uzvāra līdz vārīšanās temperatūrai un atdzesē aukstā vietā. Ideāli piemērots jebkuram ēdienam, kuram no šķidra jāpārvēršas cietā veidā. Ieteicams arī veģetāriem ēdieniem.
UZMANĪBU: agara agara pulveri izšķīdināt aukstos šķidrumos!
Sastāvs: agara agars - 100% jūras aļģu ekstrakts
Iepakojums: 30 g