Niedru jēlcukura kubi Jaggery Pesi, Ideāls, 500 g
Jaggery ir dabisks, nerafinēts niedru jēlcukurs, ko izmanto tradicionālajā Indijas un ājurvēdas virtuvē, un tam ir aromātiska, neskarta garša. Hindi valodā to sauc arī par Gur.
Pateicoties tā dabīgumam, Jaggery cukurs satur dažas svarīgas minerālvielas un mikroelementus, piemēram, kalciju, dzelzi, magniju, fosforu, kāliju, selēnu, niacīnu, B6 vitamīnu un pantotēnskābi.
Schani Jaggery pūdercukurs ir dabiski tumšs.
Jaggery ir dabisks, nerafinēts niedru jēlcukurs, ko izmanto tradicionālajā Indijas un ājurvēdas virtuvē, un tam ir aromātiska, neskarta garša. Hindi valodā to sauc arī par Gur.
Pateicoties tā dabīgumam, Jaggery cukurs satur dažas svarīgas minerālvielas un mikroelementus, piemēram, kalciju, dzelzi, magniju, fosforu, kāliju, selēnu, niacīnu, B6 vitamīnu un pantotēnskābi.
Brūnais niedru cukurs tiek izmantots arī daudzās ājurvēdas receptēs.
Sastāvdaļas: 100% neapstrādāts jaggery (nerafinēts niedru cukurs)
Uztura informācija 100 g: Enerģija: 1612 kj / 383 kcal; tauki: 0,0 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 0,0 g; ogļhidrāti: 98,96 g, no tiem cukurs: 98,13 g; olbaltumvielas: 0,4g; sāls: 0,03 g.
Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt vēsā, sausā vietā
Izcelsme: lauksaimniecība ārpus ES (Indija)