Demerara cukurs ir nedaudz rafinēts brūnais cukurs. Viņš ir:
- maiga melases garša
- ekoloģisks
Bioloģiskais Demeraras cukurs ir brūnais cukurs, ko ražo no bioloģiski audzētām cukurniedrēm. To veido stingri un lieli zeltaini kristāli, viegli sarecējuši, ar augstu melases saturu. To iegūst, žāvējot biezu cukurniedru sīrupu, kas netiek tālāk rafinēts.
Ieteicams lietot: Ieteicams izmantot jebkuram desertam, kam parasti pievieno cukuru.
Uzturvērtība (100 g): enerģētiskā vērtība 1683 kJ / 396 kcal; tauki 0 g, no tiem piesātinātās taukskābes 0 g; ogļhidrāti 99 g, no tiem cukuri 99 g, šķiedrvielas 0 g, olbaltumvielas 0 g, sāls 0,01 g.
Sastāvdaļas: cukurniedru cukurs Demerara*.
* bioloģiski sertificēta sastāvdaļa.
Alergēni
Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt vēsā, sausā un tumšā vietā.
Tīrais saturs: 300 g
Derīguma termiņš: skatīt iepakojumu
Ražotājs: Smart Organic AD, Bulgārija
- −-50%