Katalogs
Izaugsmi stimulējošs serums mutuļojošiem matiem, Sattva Ayurveda, 30ml
Zīmols: Sattva Ayurveda
Izaugsmi stimulējošs serums mutuļojošiem matiem, Sattva Ayurveda, 30ml
  • Izaugsmi stimulējošs serums mutuļojošiem matiem, Sattva Ayurveda, 30ml

Izaugsmi stimulējošs serums mutuļojošiem matiem, Sattva Ayurveda, 30ml

Zīmols: Sattva Ayurveda

Pamodiniet savu matu dabisko spēku! Iepazīstinām ar "Sattva Ayurveda HairGrowth Serum" - revolucionāru līdzekli, kas ir revolucionāra ajūrvēdas un progresīvu laboratorijas pētījumu kombinācija, lai stimulētu matu augšanu un palīdzētu pārvarēt pārmērīgu matu izkrišanu un plikpaurību.

"Sattva Ayurveda" Matu augšanas serums ir tradicionālās ajūrvēdas gudrības un jaunāko tehnoloģiju apvienojums. Sajūtiet atšķirību un barojiet matus līdz pamatam.

2650 €
Pieejamība: 24 Gab.
Produkta kods: 5903794188679

6 mēneši pēc atvēršanas

Inovatīvā "Sattva Ayurveda" matu augšanas seruma formula apvieno rozmarīna lapu ekstrakta un divu patentētu kompleksu - Redensyl® un Capillia Longa™ - iedarbību. Tās ir aktīvās sastāvdaļas, kuru efektivitāte ir apstiprināta klīniskajos pētījumos. Rezultāti ir skaidri redzami pēc 30 dienu regulāras lietošanas.

KĀPĒC IZVĒLĒTIES SATVA AYURVEDA PREMIUM MATU AUGŠANAS SERUMU?

Mūsu serumā tiek izmantoti Redensyl® un Capillia Longa™ - matu augšanas faktori, kas sniedz visefektīvākos rezultātus šajā kategorijā. Seruma formula ir viegla, bez atlikumiem, uz ūdens bāzes un bez mākslīgām smaržvielām.

EFEKTĪVS SASTĀVS

Galvenās sastāvdaļas:

Redensyl® - kosmētikas komplekss, kas iedarbojas uz cilmes šūnām un matu folikulu šūnām (HFDPc), lai aktivizētu matu augšanu. Redensyl® ir klīniski pierādīts, ka tas ievērojami palielina matu blīvumu augšanas (anagēna) fāzē un spēcīgi stimulē matu augšanas ciklu. Pēc 3 mēnešu regulāras lietošanas rezultāti ir redzami kā biezāki un spēcīgāki mati, palielināts matu blīvums un samazināts matu izkrišana. Tā ir ideāla kosmētiskā alternatīva matu transplantācijas operācijai*.

Capilia Longa™ ir dabīgs aktīvo vielu komplekss, kas ir koncentrēts totipotento šūnu sekrēts, kas iegūts no kurkuma (Curcuma longa) sakneņa. Tas palielina proliferāciju līdz pat 177%, pārspējot citu augufaktoru efektivitāti, un ir populārs līdzeklis pret blaugznām. Tā veicina epigenētisko matu sīpola atjaunošanos un atjauno matu folikulu. Ideāli piemērots trausliem, vājiem un plāniem matiem.

APSTIPRINĀTS KLĪNISKAJOS PĒTĪJUMOS

84 dienu ilgā klīniskā pētījumā ar cilvēkiem ar 3.-4. stadijas plikpaurību 85 % pētāmo personu tika novēroti ievērojami uzlabojumi, tostarp:

- matu skaita pieaugums anagēna fāzē par 9 %.

- par 17% samazinājās telogēna fāzes matu skaits

- vidēji par 8 % palielinājās matu blīvums, kas atbilst aptuveni 10 000 jaunu matu visā galvas ādā (600 cm2)

- Rezultāti, kas salīdzināmi ar vienu matu transplantāciju (vidēji +10 000 jaunu matiņu, līdz pat +28 200)

* Estētiskā operācija ļauj pārstādīt vidēji 2016 transplantātu, kas dod no 6400 līdz 8800 jaunu matu. Serums uzrāda labākus rezultātus nekā viena matu transplantācijas operācija.

Lietošana: Uzklājiettieši uz tīras galvas ādas, izmantojot pilinātāju. Ar izsmidzinātāja pudelīti viegli iemasējiet galvas ādu ar pirkstu galiem. Pēc lietošanas nomazgājiet rokas. Labāko rezultātu sasniegšanai lietojiet no rīta un vakarā.

Sastāvs (INCI):  Aqua, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerine, Caffeine,  Betaine, Curcuma Longa (Turmeric) Callus Culture Conditioned Media, Polysorbate 80, Panthenol, Sclerotium Gum, Sodium Benzoate, Glycine, Larix Europaea Wood Extract, Potassium Sorbate, Hyaluronic Acid, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citric Acid, Sodium Gluconate, Pentylene Glycol, Phytic Acid, Zinc Chloride, Sodium Metabisulfite.

PRIEKŠROCĪBAS SALĪDZINĀJUMĀ AR KOSMĒTISKO ĶIRURĢIJU

Matu augšanas seruma pamatā ir aktīvās sastāvdaļas ar pierādītu iedarbīgumu. Tas atbalsta matu augšanas procesus, taču labāko rezultātu sasniegšana ir atkarīga arī no individuāla dzīvesveida, tostarp veselīga uztura un pareizas galvas ādas kopšanas. Pirms lietošanas iesakām konsultēties ar speciālistu dermatologu vai trihologu, īpaši, ja Jums ir veselības problēmas vai šaubas.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
30 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda