Katalogs
Magnētiskā vara aproce Virves motīvs
Zīmols: AyurVedica
  • Jaunums
Magnētiskā vara aproce Virves motīvs
  • Magnētiskā vara aproce Virves motīvs

Magnētiskā vara aproce Virves motīvs

Zīmols: AyurVedica

Apvienojiet skaisto ar lietderīgo. Burvīgās, modernās aproces ir aprīkotas ar magnētiem, lai tās būtu ne tikai šiks aksesuārs, bet arī labsajūtas ieguvums, pateicoties biomagnētiskajam efektam, ko tie rada.

595 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: pi1971

Vara spēks vēl vairāk harmonizē. Tas atslābina nervus un attīra čakras (enerģijas centrus). Var atbrīvoties no blokādēm, un mūsu enerģija atgriežas.

Apvienojiet skaisto ar lietderīgo. Burvīgās, modernās aproces satur magnētus, lai tās kļūtu ne tikai par šiku aksesuāru, bet arī par ieguvumu jūsu labsajūtai, pateicoties biomagnētiskajam efektam, ko tās rada.

Šī aproce ir izgatavota no vara, un abos tās galos ir piestiprināti nelieli magnēti.

Jau izsenis tiek uzskatīts, ka varš un magnēti palīdz mazināt artrīta un reimatisma simptomus.

Magnētiskās plūsmas blīvums (mērīts magnēta virsmā): 1098 Gausu

Varš ir saistīts ar mīlestības dievieti Venēru: sievišķīgs, magnētisks, uzņēmīgs un maigs. Varš nodrošina harmonisku saikni starp fizisko un astrālo ķermeni, un to var izmantot, lai attīrītu un līdzsvarotu enerģijas plūsmas. Tas ir pazīstams kā vadītspējīgs strāvvadītājs, kas palielina enerģiju pārvadi. Pateicoties vara dabiskajām dziednieciskajām spējām, to var izmantot, lai novirzītu apkārt esošo akmeņu īpašības. Varš arī aktivizē un atver čakras.

Magnētiskie traucējumi un stress ikdienā var radīt nelīdzsvarotību mūsu pašu biomagnētiskajā laukā. Magnētu nēsāšana atbalsta mūsu personīgo biomagnētisko lauku un līdzsvaro ķermeņa, dvēseles un gara vienotību. Mēs jūtamies mierīgi un stiprināti.

Diametrs: aptuveni 6,5 cm

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns