Ajūrvēdas tēja Tulsi Masala Chai, Organic India, 25 paciņas
Bioloģiskā tēja, kas pagatavota pēc oriģinālās receptes.
Organic India tēja Tulsi ar Chai Masala garšvielām. Tas ir aromātisks un garšām bagāts dzēriens. To gatavo, sajaucot svaigi maltas bioloģiskās garšvielas (masala), augstas kvalitātes Asamas melno tēju un tulsi. Šī tēja ir iecienīta aukstajā sezonā, jo tā sasilda un tonizē, bet vasarā to dzer arī garšvielu tējas cienītāji.
Organic India tēja Tulsi ar Chai Masala garšvielām. Tas ir aromātisks un garšām bagāts dzēriens. To gatavo, sajaucot svaigi maltas bioloģiskās garšvielas (masala), augstas kvalitātes Asamas melno tēju un tulsi. Šī tēja ir iecienīta aukstajā sezonā, jo tā sasilda un tonizē, bet vasarā to dzer arī garšvielu tējas cienītāji.
Tulsi ir īpašs augs, kas Indijā ne velti pazīstams kā svētais baziliks, sena gudrība mūsdienu pasaulei. Augs ar sarežģītu ķīmisko struktūru. Tulsi iedarbība uz organismu ir visaptveroša, bet bieži vien smalka. Kā balzāms ķermenim, prātam un dvēselei, tā īpašības Indijā tiek izmantotas jau vairāk nekā 5000 gadu. "Tulsi, "garšaugu karaliene", šodien ir nonākusi Rietumos. Regulāri tulsi tējas lietotāji par to izsakās ļoti atzinīgi. Dzeriet tulsi tēju katru dienu tik daudz, cik vēlaties - atšķirībā no daudziem garšaugiem to nav nepieciešams dozēt. Arī bērni to mīl.
"Organic India" tulsi tiek audzēts lauku saimniecībās ilgtspējīgā veidā. Šīs bioloģiskās tējas sastāv no vislabākajām tulsi lapām un ziediem, kas sajaukti ar citiem bioloģiskiem garšaugiem, tējām vai garšvielām. Tādējādi tiek radīts dabisks, bet izteiksmīgs dzēriens.
"TULSI TEA Organic" India ir unikāla ar to, ka to gatavo no trīs veidu talsiem: Rama, Krišna un Vana. Visi augi tiek audzēti saskaņā ar visaugstākajiem standartiem mazās, tradicionālās saimniecībās. Tie tiek žāvēti zemā temperatūrā, sajaukti un iepakoti modernās higiēnas iekārtās, ievērojot prasības, lai nodrošinātu maksimālu svaigumu, aromātu un veselīgumu.
Šīs tējas pamatā ir Tulsi (svētais baziliks), kam piemīt lieliskas tonizējošas, atjaunojošas un stresu mazinošas īpašības. Tulsi ir viens no Indijas svētākajiem augiem, un to uzskata par "dziedinošu balzāmu" ķermenim, prātam un dvēselei. Tas atver sirdi un prātu, stiprina mīlestības un uzticības enerģiju, kā arī veido ticību, līdzjūtību un prāta skaidrību. Tiek uzskatīts, ka svētais baziliks nodrošina dievišķu aizsardzību, attīra auru un stiprina imūnsistēmu.
Mūsdienu zinātniskajos pētījumos ir pierādīts, ka tulsi ir lielisks adaptogēns, stresa mazinātājs, izturības veicinātājs, iekaisumu mazinātājs, holesterīna līmeņa samazinātājs, detoksikācijas līdzeklis, pretradiācijas aizsargs, pret čūlu, drudzi, gremošanu veicinošs līdzeklis, kā arī antioksidantu un citu uzturvielu bagāts līdzeklis. Tulsi ir īpaši efektīvs sirds, asinsvadu, aknu, plaušu, kā arī asinsspiediena un cukura līmeņa asinīs regulēšanai.
Lietošana: 1 tējas maisiņš uz tasi. Aplejiet to ar verdošu ūdeni un atstājiet ievilkties vismaz 3 minūtes (vēlams līdz 10 minūtēm). Tējai pēc garšas pievienojiet cukuru vai medu. Var pagatavot arī ledus tēju: ļaujiet novārītai tējai atdzist un ievietojiet to ledusskapī.
Lai panāktu labāku iedarbību, ieteicams dienā izdzert 3-5 tasītes tējas.
Sastāvs: Rama Tulsi (Ocimum Sanctum), Krishna Tulsi (Ocimum Sanctum), Asamas melnā tēja, masala maisījums (ingvers, zaļais un melnais kardamons, kanēlis, krustnagliņas, organiskie melnie pipari, muskatrieksts).