Katalogs
Ājurvēdas Amla augļu biezenis Chyavanprash, Classic Ayurveda, 200g
Zīmols: Cosmoveda
Ājurvēdas Amla augļu biezenis Chyavanprash, Classic Ayurveda, 200g
  • Ājurvēdas Amla augļu biezenis Chyavanprash, Classic Ayurveda, 200g

Ājurvēdas Amla augļu biezenis Chyavanprash, Classic Ayurveda, 200g

Zīmols: Cosmoveda

Chyavanprash ir tradicionāls ājurvēdiskais biezenis no Amla augļiem ar dažādām vērtīgām sastāvdaļām, par kurām ir daudz leģendu.

Tā ir viena no slavenākajām ajūrvēdas receptēm, kas vairāk nekā pirms 2000 gadiem aprakstīta Čaraka Samhitā - klasiskajā ajūrvēdas grāmatā, kuru lasa vēl šodien.

1995 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: 10130/1

Chyavanprash ir tradicionāls ājurvēdiskais biezenis no Amla augļiem ar dažādām vērtīgām sastāvdaļām, par kurām ir daudz leģendu. Tā ir viena no slavenākajām ajūrvēdas receptēm, kas vairāk nekā pirms 2000 gadiem aprakstīta Čaraka Samhitā - klasiskajā ajūrvēdas grāmatā, kuru lasa vēl šodien.

Chyavanprash galvenā sastāvdaļa ir Amla (botāniskais nosaukums: Emblica officinalis, Indijas ērkšķogas), kas Indijā tiek godāts kā svēts auglis. Amla ir ajūrvēdas superprodukts, kas līdzsvaro trīs došas.

Tam ir patīkama, saldi pikanta, nedaudz skāba garša, tāpēc tas ir piemērots, piemēram, kā maisījumu sastāvdaļa, kā uzziede vai vienkārši viens pats.

Classic Ayurveda Chyavanprash tiek ražots no augstas kvalitātes sastāvdaļām ilgtspējīgā lauksaimniecībā un savvaļā. To rūpīgi pārbauda, lai noteiktu kvalitāti, un pēc ievešanas Vācijā to pārbauda Vācijas laboratorijā*, lai noteiktu, vai tajā nav kaitīgo vielu. To iepilda burciņās "Classic Ayurveda" rūpnīcā Vācijas ziemeļos.

Lietošanas ieteikums: pa vienai tējkarotei 8 g divas reizes dienā (ekvivalents 16 g dienā). Dienas deva: 3,6 g amlas un 243 mg polifenolu.

Sastāvdaļas: Sastāvdaļas: madžo koks (Aegle marmelos), vasa (Adhatoda vasica), zemes dadzis (Tribulus terrestris), garie pipari (Piper longum), vīnogulāji, Guduchi (Tinospora cordifolia), chebula mirobalans (Terminalia chebula), Bhumyamalaki (Phylantus niruri), Cyperus rotundus, Agnimantha (Premna integrifolia), Damokla koks (Oroxylum indicum), Patala (Stereospermum suaveolensis), Ghambhari (Gmelina arborea), Indijas prīmuls (Solanum indicum), Kantakari (Solanum xanthocarpum), Salaparni (Desmodium gangeticum), Prisniparni (Uraria picta)

* Sharkara ® / Ražots Indijā / Iepakots Vācijā

Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt atvērtu vēsā un sausā vietā. Chyavanprash nav jāglabā ledusskapī, tikai normālā, vēsākā temperatūrā.

Izcelsmes valsts : ārpus ES

Neto daudzums: 200 g

Derīguma termiņš: skatīt iepakojumu

Ražotājs: Amla Natur GmbH, Drestedt, Vācija

Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Vokietija
Svars/Daudzums:
250 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav