Ājurvēdas dzēriens Amalaki Amla Lotus, Everest Ayurveda, 100g
Var noderēt imunitātes un garīgā līdzsvara un labsajūtas uzturēšanai:
Nelumbo nusifera (indiešu vai riekstu lotoss) var palīdzēt saglabāt garīgo līdzsvaru un sirds darbību.
Emblica officinalis (Indijas ērce, amalaki, amla) var labvēlīgi ietekmēt gremošanas sistēmu.
Var noderēt imunitātes un garīgā līdzsvara un labsajūtas uzturēšanai:
Nelumbo nusifera (indiešu vai riekstu lotoss) var palīdzēt saglabāt garīgo līdzsvaru un sirds darbību.
Emblica officinalis (Indijas ērce, amalaki, amla) var labvēlīgi ietekmēt gremošanas sistēmu.
Sastāvdaļas: emblica officinalis (indiešu lapu, amla, amalaki), Nelumbo nusifera (indiešu vai riekstu lotosa) pulveris.
Daudzums: 100 g pulvera
Ieteicamā deva: 2-3 tases dienā.
Pagatavošana: Veselīgam un gardam dzērienam sajauc 1 tējkaroti (apm. 2 g) smalki samaltā maisījuma ar 250 ml silta ūdens un pievieno medu pēc garšas. Dzērienu pulveri var pievienot arī kokteiļiem un svaigām sulām.
Lietošana: Ājurvēdas karsto dzērienu pagatavošana atšķiras no zāļu tēju vārīšanas vai infūzijas. Malto pulveri vai čurnu patērē tieši, sajaucot to siltā šķidrumā. Atšķirībā no šķīstošiem karstajiem dzērieniem, kur piedevas izšķīdina tā saturu ķīmiskā šķīdumā, tīri Amla dzērienu maisījumi tiek gatavoti no 100% dabīgas RAW kvalitātes un nesatur konservantus vai piedevas. Tāpēc smalki samalts pulveris nekad nešķīst ūdenī. Dzēriena vērtīgākā daļa ir šis maltais garšaugu maisījums, kas jāsamaisa siltā ūdenī un pēc tam jāizdzer ar visu saturu, pievienojot tējkaroti medus. Medu ājurvēdā izmanto kā līdzekli, lai labāk uzsūktu augus ķermeņa audos.
Sargāt no bērniem. Nepārsniedziet ieteicamo devu. Uzglabāt sausā vietā temperatūrā līdz 25°C.
Izcelsmes valsts: Nepāla
Imunitetui
Stresui mažinti
- −-30%