Ajūrvēdas dzēriens Amla Amalaki Moringa, Everest Ayurveda, 100g
Tas ir dabīgs antioksidantu, vitamīnu un minerālvielu avots, kas uzlabo organisma veselību un paaugstina noturību pret stresu, pateicoties tā adaptogēnajai iedarbībai. Harmonizē organisma psihosomatiskās funkcijas. Palīdz aizsargāt šūnas pret oksidatīvo stresu, uzlabo dzelzs uzsūkšanos un mazina nogurumu un nespēku.
Var būt noderīgs imunitātes un stresa noturības uzturēšanai:
Moringa oleifera (Moringa oleifera) ar savu adaptogēno iedarbību paaugstina noturību pret stresu. Tā līdzsvaro psihosomatiskās organisma funkcijas. Palīdz regulēt normālu cukura līmeni asinīs. Vitamīns optimizē redzes funkcijas. B6 vitamīns veicina sarkano asins šūnu veidošanos. Dzelzs veicina skābekļa pārnesi. Riboflavīns veicina dzelzs vielmaiņu.
Emblica officinalis (Indijas lapas) labvēlīgi ietekmē gremošanas sistēmu. Tā labvēlīgi ietekmē kuņģa un zarnu darbību. C vitamīns veicina normālu asinsvadu darbību. Tas uzlabo enerģijas vielmaiņu un optimālu imūnsistēmas darbību. Tas palīdz aizsargāt šūnas no oksidatīvā stresa, uzlabo dzelzs uzsūkšanos un mazina izsīkumu un nogurumu.
Sastāvs: emblica officinalis (Indijas lapas, amla, amalaki), moringa oleifera (moringa oleifera) pulveris.
Daudzums: 100 g pulvera
Ieteicamā deva: 2-3 tasītes dienā.
Pagatavošana: veselīgam un garšīgam dzērienam 1 tējkaroti (apmēram 2 g) smalki samalta maisījuma sajauc ar 250 ml silta ūdens un pievieno medu pēc garšas. Pulveri var pievienot arī smūtijiem un svaigām sulām.
Lietošana: Ajūrvēdas karsto dzērienu pagatavošana atšķiras no zāļu tēju vārīšanas vai ievilkšanas. Malto pulveri jeb "churna" lieto tieši, iemaisot siltā šķidrumā. Atšķirībā no ātri pagatavojamiem karstajiem dzērieniem, kuros piedevas izšķīdina to saturu ķīmiskā šķīdumā, tīri Amla dzērienu maisījumi ir pagatavoti no 100% dabīgas RAW kvalitātes un nesatur nekādus konservantus vai piedevas. Tāpēc smalki samaltais pulveris nekad nešķīst ūdenī. Vērtīgākā dzēriena daļa ir šis maltais augu maisījums, kas jāsajauc siltā ūdenī un pēc tam jāizdzer ar visu saturu, pievienojot tējkaroti medus. Ājurvēdā medu izmanto kā līdzekli, lai labāk uzsūktu garšaugus organisma audos.
Sargāt no bērniem. Nepārsniedziet ieteicamo devu. Uzglabāt sausā vietā, temperatūrā līdz 25 °C.
Izcelsmes valsts: Nepāla
Virškinimo sistemai