Katalogs
Sitopaladi augu maisījums pulverī, Ayucare, 100g
Sitopaladi augu maisījums pulverī, Ayucare, 100g
  • Sitopaladi augu maisījums pulverī, Ayucare, 100g

Sitopaladi augu maisījums pulverī, Ayucare, 100g

Sitopaladi ir populārs un labi zināms augu maisījums, ko ājurvēdā iesaka pie traucētas Kapha dosha, t.i., saaukstēšanās, gļotām degunā un kaklā, iesnām.

Sitopaladi var izmantot arī gremošanas uzlabošanai. Sitopaladi ir minēts senajos ājurvēdas rakstos kā līdzeklis pret meteorisms sindromiem.

1995 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: 4260492110489

Sitopaladi pulveris veicina veselīgu krēpu izvadīšanu bronhu-plaušu slimību gadījumā un palīdz uzturēt pareizu plaušu un sinusa darbību, noņem lieko Vata, Pita un Kapha no galvas un krūtīm, palīdz atjaunot veselīgu elpošanu. Tam ir atkrēpošanas, pretklepus, pretalerģiskas, imūnmodulējošas, pretdrudža un tonizējošas īpašības.

Ājurvēdā tos tradicionāli izmanto augšējo elpceļu (plaušas, deguna dobuma, deguna blakusdobumu) atbrīvošanai un klepus mazināšanai pie dažādām elpceļu slimībām, piemēram, bronhīta, astmas, pneimonijas, tuberkulozes un plaušu vēža, rinīta, sinusīta, faringīta, gripas. , spiedoša sajūta krūtīs, nātrene, alerģijas, sauss klepus, apetītes zudums, slāpes, dedzināšana ekstremitātēs, hronisks drudzis, vājums, asiņošana no deguna un mutes, pārmērīgs hronisks klepus un saaukstēšanās, lēna gremošana, mēle, mēle, sāpes sānos, anoreksija.

Saskaņā ar ājurvēdu Sitopaladi pulveris ir atzīts par rasajanu (atjaunotāju) un toniku, tāpēc to var droši lietot katru dienu.

Lietošanas metode:

Iekšķīgai lietošanai (saskaņā ar ājurvēdas traktātiem): 3-5 grami 2-3 reizes dienā pēc ēšanas, uzdzerot siltu ūdeni, kausētu sviestu gī vai medu vai pēc ājurvēdas speciālista norādījumiem.

Kontrindikācijas: dažu sastāvdaļu nepanesamība, cukura diabēts, paralīze, ekstremitāšu trīce. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ājurvēdas speciālistu.

Sastāvdaļas: niedru jēlcukurs*, Pippali* (garie pipari), kardamons*, Ceilonas kanēlis*, bambuss*

*no sertificētām bioloģiskajām saimniecībām

Neto saturs : 100g malta pulvera

Uzglabāšanas apstākļi : Uzglabāt sausā, vēsā, tumšā, bērniem nepieejamā vietā.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Zero Waste Zero Waste
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav