Katalogs
Cidoniju sēklu pretnovecošanās sejas masāžas krēms, Biotique, 50g
Zīmols: Biotique
Vegāns Vegāns
Cidoniju sēklu pretnovecošanās sejas masāžas krēms, Biotique, 50g
  • Cidoniju sēklu pretnovecošanās sejas masāžas krēms, Biotique, 50g
  • Cidoniju sēklu pretnovecošanās sejas masāžas krēms, Biotique, 50g

Cidoniju sēklu pretnovecošanās sejas masāžas krēms, Biotique, 50g

Zīmols: Biotique
Vegāns Vegāns

"Biotique Bio cidoniju sēklu barojošais sejas masāžas krēms" ļoti veiksmīgi kontrolē ādas novecošanos. Tas ir izgatavots no augu resursiem, un šis krēms nodrošina, ka pēc lietošanas nerodas blakusparādības.

Piemērots visiem ādas tipiem, īpaši normālas un sausas ādas tipiem.

1295 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: 8906009451114

Cidoniju sēklas ir viens no senākajiem kultivētajiem garšaugiem, bagāts ar vitamīniem un minerālvielām, ar mitrumu saglabājošām un ādu atjaunojošām īpašībām. Šis kopjošais un barojošais sejas masāžas krēms apvieno cidoniju sēklu eļļu, E vitamīnu un īpašas mitrinošas molekulas, lai atmodinātu ādas svaigumu, gludumu un jaunības elastību. Īpaši nomierina jutīgās ādas zonas: acu, deguna un kakla kontūras. Satur arī aukstā spieduma saulespuķu, zemesriekstu un saflora eļļas.

"Biotique Bio cidoniju sēklu barojošais sejas masāžas krēms" ļoti veiksmīgi kontrolē ādas novecošanos. Tas ir izgatavots no augu izcelsmes avotiem, un šis krēms nodrošina, ka pēc lietošanas nerodas blakusparādības. Tas ir ideāli piemērots cilvēkiem ar normālu vai sausu ādu.

Īpašības:

* mitrina un stiprina ādu, lai tā izskatītos dzīvīgāka, elastīgāka un jauneklīgāka

* mitrumu saglabājošs un dziļi nomierinošs līdzeklis

* novērš rētu un grumbu veidošanos

Cidoniju sēklas: Cidoniju sēklas ir viens no senākajiem kultivētajiem garšaugiem, bagāts ar vitamīniem un minerālvielām, ar barojošām, mitrumu saglabājošām un ādu nomierinošām īpašībām.

Saulespuķes: saulespuķu eļļā esošais E vitamīns satur antioksidantus, kas palīdz cīnīties pret priekšlaicīgu novecošanos un grumbiņām, padarot Jūsu ādu jaunu un svaigu. Saulespuķu eļļa satur arī linolēnskābi, kas palīdz ādai saglabāt mitrumu, padarot to mazāk sausu.

Saflora: saflora Lai gan var šķist, ka aknes ārstēšanai eļļu lietot nav lietderīgi, ir konstatēts, ka saflora eļļa ir nekomedogēna, t. i., tā neaizsprosto poras. Tās pretiekaisuma iedarbība var būt noderīga arī aknes un pūtītes plankumu ārstēšanā. Tā var arī palīdzēt atslogot poras, ja to lieto vairākas reizes nedēļā.

Lietošana: Uzklājiet uz attīrītas sejas, maigi uzklājiet uz sejas vakarā, kustībām virzienā uz augšu.

Sastāvs (INCI ): Bihidana (Cydona Oblonga), Rai (Brassica nigra), Sarosn (Brassica Campestris), Surajmukhi (Helianthus annus oil), Lodhra (Symplooos racemosa), Kusumbhi (Carthmus Tinctorius), Cream base Q.S.

Ādas tips:
Normaliai ir sausai odai
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
50 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
395 €
Pašlaik mums nav