Katalogs
Tonēts sejas krēms SPF 50+, Orientana, 50ml
Zīmols: Orientana
Vegāns Vegāns
Zero Waste Zero Waste
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Tonēts sejas krēms SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonēts sejas krēms SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonēts sejas krēms SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonēts sejas krēms SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonēts sejas krēms SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonēts sejas krēms SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonēts sejas krēms SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonēts sejas krēms SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonēts sejas krēms SPF 50+, Orientana, 50ml

Tonēts sejas krēms SPF 50+, Orientana, 50ml

Zīmols: Orientana
Vegāns Vegāns
Zero Waste Zero Waste
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda

Viegls vegānisks krēms ar organiskiem un minerāliem UV filtriem.

Tas nodrošina īpaši plaša spektra SPF 50+ aizsardzību pret UVA un UVB stariem.

Krēms lieliski uzsūcas, bez baltas nokrāsas, tā sastāvā ir smalki pigmenti, kas pielāgojas ādas krāsai, piešķirot matētu efektu.

2995 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: 5904533310078

6 mēneši pēc atvēršanas

Viegls vegānisks krēms ar organiskiem un minerāliem UV filtriem. Tas nodrošina īpaši plaša spektra SPF 50+ aizsardzību pret UVA un UVB stariem. Krēms lieliski uzsūcas, bez baltas nokrāsas, tā sastāvā ir smalki pigmenti, kas pielāgojas ādas krāsai, piešķirot matētu efektu. Krēma sastāvā ir Āzijas augu ekstrakti, piemēram, korejiešu žeņšeņa, šizandras un kumkvata. Krēma sastāvā ir arī kaņepju eļļa un E vitamīns, kas atjauno un stiprina ādu. Krēms nodrošina lielisku mitrināšanu un barošanu visas dienas garumā, nodrošinot veselīgu un mirdzošu ādu. Krēms satur 90,1 % dabīgo sastāvdaļu. Ieteicams visiem ādas tipiem. Ideāli piemērots zem kosmētikas. Ieteicams lietot SPF 50+ sejas krēmu visu gadu.

  • * aizsargā pret UVA un UVB starojumu
  • * nodrošina īpaši plašu SPF 50+ aizsardzību
  • * sniedz ādai veselīgu izskatu un starojošu matētu efektu
  • * novērš ādas krāsas maiņu
  • * novērš foto novecošanos
  • * atjauno, mitrina, nostiprina un baro ādu
  • * mazina grumbiņas un izlīdzina ādu
  • * satur 90,1 % dabīgu un 100 % vegānisku sastāvdaļu

Produkta īpašības:

Sastāvs : unikāla eksotiska smaržas kompozīcija, kuras pamatā ir ylang ylang un granātābolu augļi.

Tekstūra: krēmam ir viegla tekstūra, un tas ļoti ātri iesūcas. Tas tiek piegādāts tūbiņā ar īpašu kanulu, kas ļauj precīzi dozēt. Tas neatstāj baltu nospiedumu.

Kam paredzēts? Visiem ādas tipiem.

Kā jūtas jūsu āda? Regulāri lietojot, Jūsu āda jutīsies atsvaidzināta, labi mitrināta un tvirtāka. Jūsu ādas tonis izlīdzināsies. Un vienlaikus jūsu āda būs efektīvi aizsargāta pret novecošanos, pateicoties īpaši augstajam SPF 50+.

Kā izskatīsies jūsu āda? Produkts nebalina ādu un neatstāj nepatīkamu plēvi. Tas piešķir matētu efektu, kas pielāgojas ādas krāsai un ir ar satīna finišu.

Fotostabilais UVA/UVB filtrs aizsargā pret priekšlaicīgu ādas novecošanos. Regulāra sauļošanās aizsargkrēmu lietošana novērš ādas novecošanos, padarot to vienmērīgāku un mazāk pakļautu izbalēšanai.

Korejas žeņšeņam piemīt pretnovecošanās īpašības, un tas palīdz samazināt sejas grumbas, palielinot I tipa prokolagēna daudzumu. Tas cīnās pret brīvajiem radikāļiem un tam piemīt antioksidantu īpašības. Tas nostiprina ādu, iedarbojoties tieši uz kolagēna šķiedrām, novēršot to noārdīšanos.

Ķīnas citricīns - stimulē ādas iekšējo aizsardzības sistēmu šūnu līmenī, aizsargājot pret brīvajiem radikāļiem un gaisa piesārņojumu. Detoksikē un uzlabo epidermas barjeru, samazinot TEWL, piešķirot ādai veselīgu mirdzumu un samazinot pigmenta plankumus.

Ylang Ylang ziedu destilāts - hidrolats ar relaksējošu aromātu. Tā sastāvā ir mitrinošas augu izcelsmes vielas un neliels daudzums ēteriskās eļļas, kas nodrošina tonizējošu, atsvaidzinošu un nomierinošu iedarbību.

Gurķu ūdens ekstrakts - bagāts ar tokoferoliem un karotinoīdiem. Tam piemīt spēcīgas antioksidantu īpašības. Tas stiprina ādas dabisko aizsardzību pret apkārtējās vides ietekmi. Ekstrakta pamatā ir eļļas, tāpēc tas ir īpaši barojošs un atjauno ādas dabisko aizsargbarjeru.

Raga eļļa - tai ir ideāla omega 6 un omega 3 skābju attiecība. Tā atjauno, reģenerē un uztur ādu labā stāvoklī, kā arī atjauno tās elastību.

E vitamīns - spēcīgs antioksidants ar pret brīvo radikāļu iedarbību. Tas aizsargā ādu pret kairinājumu un palēnina novecošanās procesus, ko izraisa UV stari. Tas samazina transepidermālo ūdens zudumu, tādējādi stiprinot epidermas barjeru.

Krustveida mikrosfēras izkliedē gaismu, radot mīksta fokusa efektu un optiski izlīdzinot ādu.

Lietošanas veids . Maigi uzklājiet uz ādas un izlīdziniet sejas un kakla ādu. Ja nepieciešams, atkārtojiet lietošanu dienas laikā.

Sastāvs (INCI): Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Isoamyl Laurate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Propanediol, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cananga Odorata Flower Water, Cetyl Esters, Cetearyl Alcohol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Helianthus Annuus Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Panax Ginseng Root Extract, Euphorbia Cerifera Cera, Schisandra Chinensis Fruit Extract, Lauryl Glucoside, Citrus Japonica Fruit Extract, Mica, Polyglyceryl-6 Laurate, Tocopherol, Stearic Acid, Acacia Senegal Gum, Myristyl Glucoside, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Phenethyl Alcohol, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Silica, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polyhydroxystearic Acid, Alumina, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, CI 77891, CI 77491, CI 77163, CI 77492.

-----------------------------------------------------------

Par Orientana kosmētiku

ORIENTANA piedāvā dabīgu kosmētiku, kas nesatur parabēnus, naftas atvasinājumus (piemēram, parafīnu), minerāleļļu, petrolatumu, silikonus, SLS/SLES, mākslīgās krāsvielas un smaržvielas. Mēs stingri kontrolējam sastāvdaļas.

Orientana kosmētika un tās sastāvdaļas nekad nav testētas uz dzīvniekiem. Kosmētikas sastāvā nav izejvielu, kas ņemtas no dzīvniekiem, kuri tiem nodarīts kaitējums, vai no mirušu dzīvnieku ķermeņiem, piemēram, dzīvnieku taukiem. Tiek izmantotas dzīvnieku izcelsmes izejvielas, bet tikai tādas izejvielas kā bišu vasks, kazas piens un gliemežu izdalījumi - iegūtas, nenodarot kaitējumu dzīvniekiem.

Kosmētika ir dermatoloģiski pārbaudīta un reģistrēta ES paziņošanas sistēmā CPNP.

Ar ko ORIENTANA atšķiras? Tā izmanto tikai dabiskus, neapstrādātus augu ekstraktus: auksti spiestas augu eļļas, augu sviestus, svaigus augu ekstraktus. Kosmētika, kas ražota no šīm izejvielām, nezaudē savu vērtīgo vērtību. Rezultātā ORIENTANA kosmētika atjauno ādas dabiskās funkcijas, stimulējot tās vielmaiņu un atjaunošanos. Šī kosmētika nekaitina un nekaitina jutību. Ja iespējams, daži produkti ir izgatavoti ar rokām. Visu produktu pamatā ir pārbaudītas receptes un tradicionālā Āzijas zinātne.

Orientana kosmētikas iepakojums ir vienkāršs - bioloģiski noārdāms vai pārstrādājams un tādējādi videi draudzīgs. Turklāt tiek darīts viss, lai izvairītos no dubultā iepakošanas. Produkti ir domāti ne tikai tiem, kas vēlas rūpēties par savu skaistumu un veselību, bet arī visiem cilvēkiem, kuri vēlas dzīvot saskaņā ar dabu.

Ražošanas valsts:
Lenkija
Summa:
50 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Zero Waste Zero Waste