Katalogs
Ajūrvēdas ķermeņa losjons ar alveju un jojobas eļļu NATURALS, Holy Lama, 200 ml
Zīmols: Holy Lama
Ajūrvēdas ķermeņa losjons ar alveju un jojobas eļļu NATURALS, Holy Lama, 200 ml
  • Ajūrvēdas ķermeņa losjons ar alveju un jojobas eļļu NATURALS, Holy Lama, 200 ml

Ajūrvēdas ķermeņa losjons ar alveju un jojobas eļļu NATURALS, Holy Lama, 200 ml

Zīmols: Holy Lama

Holy Lama Naturals Body Lotion ir jauks aromātisks krēms ar alvejas un jojobas eļļām, kas arī atstāj jūsu ādu ar svaigu neroli, petitgrain un lavandas aromātu.

Palutiniet sevi ar šo ķermeņa losjonu katru gada dienu.

995 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: PI22234

Holy Lama Naturals Body Lotion ir lielisks aromātisks krēms ar alvejas un jojobas eļļām, kas atstāj uz jūsu ādas svaigu neroli, petitgrain un lavandas aromātu.

Ražots Indijā, Keralā.

Sastāvdaļas (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Stearic Acid, Glycerine, Glyceryl Mono Stearate, Cetyl Alcohol, Emulsifying Wax, Dimethicone, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Citrus Nobilis Leaf Oil, Simmondesia Chinensis Seed Oil, Prunus Amyngdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Lavendula Anguistifolia Oil, Melia Azadirachta Seed Oil, Hydnocarpus Whitiana Seed Oil, Tocopherol, Citric Acid, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Hydrogenated Ricinus Communis Seed Oil, Linalool, Limonene, Geraniol.    

-------------------------------------

Dabiska – ilgtspējīga – godīga tirdzniecība

Holy Lama produkti ir izgatavoti galvenokārt no dabīgām sastāvdaļām, izvairoties no spēcīgu ķīmisku vai sintētisku vielu izmantošanas. Ja iespējams, iepakošanai tiek izmantoti ilgtspējīgi materiāli. Ražošanas laikā rodas mazāk nekā 1% atkritumu, un visi atkritumi tiek izmantoti kā degviela vai liellopiem, tāpēc uzņēmuma oglekļa pēdas nospiedums ir ārkārtīgi zems!

Ražošanai izmantotās izejvielas galvenokārt nāk no vietējiem lauksaimniekiem Keralā un pārējā Indijas daļā, pamatojoties uz septiņām desmitgadēm ilgām ciešām attiecībām ar lauksaimniekiem. Bizness darbojas bez kredīta principa, proti, visiem zemniekiem un izejvielu piegādātājiem maksā uzreiz. Rūpnīca maksā godīgas algas strādniekiem un godīgas cenas lauksaimniekiem.

Sieviešu kompānija

Holy Lama Naturals Keralā ir atzīts valdības apstiprināts sieviešu uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 80% sieviešu. Lielākā daļa no viņiem ir no nelabvēlīgas vides (ti, atraitņi vai partnera pamesti).

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Bez pievienota cukura Bez pievienota cukura
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks