Katalogs
Kokosriekstu eļļa matu apjomam, Dabur Vatika, 200 ml
Zīmols: Dabur
Kokosriekstu eļļa matu apjomam, Dabur Vatika, 200 ml
  • Kokosriekstu eļļa matu apjomam, Dabur Vatika, 200 ml

Kokosriekstu eļļa matu apjomam, Dabur Vatika, 200 ml

Zīmols: Dabur

"Vatika Coconut Volume & Thickness" - atjauno matus, padara tos biezākus un efektīvi novērš blaugznas. Tas stiprina matu saknes, stimulē jaunu matu augšanu un palīdz izlīdzināt sašķēlušos matu galus.

Unikālā Vatika kokosriekstu eļļas formula nodrošina labu uzsūkšanos. Zinātnieki ir atklājuši, ka kokosriekstu eļļa samazina olbaltumvielu zudumus šampūnēšanas laikā. Eļļa vislabāk iedarbojas, ja to lieto pirms un pēc mazgāšanas un ķemmēšanas laikā.

Kokosriekstu eļļas iedarbība skaidrojama ar to, ka tā no visām testētajām eļļām visvienmērīgāk sadalās matos, neļaujot ūdenim un šampūnam iekļūt matos. Eļļas slānis uz matiem aizsargā šķiedras no uzbriešanas un bojājumiem dvieļu žāvēšanas laikā.

895 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: HL302
Pašlaik nav noliktavā


"Vatika Coconut Volume & Thickness Oil" - atjauno matus, padara tos biezākus un efektīvi novērš blaugznas. Tas stiprina matu saknes, stimulē jaunu matu augšanu un palīdz izlīdzināt sašķēlušos galus. Eļļa palīdz atjaunot matus pēc krāsošanas ar ķīmiskām krāsvielām vai veidošanas līdzekļiem, un tai piemīt kondicionējošas īpašības - tā mīkstina un nogludina matus, neatstājot taukainu spīdumu un nepadarot tos smagnējus. Unikālā Vatika kokosriekstu eļļas formula nodrošina labu uzsūkšanos.

Kokosriekstu eļļa padara matus spēcīgus un biezus. Zinātnieki ir atklājuši, ka kokosriekstu eļļa samazina olbaltumvielu zudumus šampūnēšanas laikā. Kokosriekstu eļļas iedarbība ir skaidrojama ar to, ka kokosriekstu eļļa matos sadalās vienmērīgāk, neļaujot ūdenim un šampūnam iekļūt matos. Eļļas slānis uz matiem aizsargā matu šķiedras no pūšanas un arī no bojājumiem, ko izraisa žāvēšana ar dvieli. Eļļa vislabāk iedarbojas pirms un pēc mazgāšanas un ķemmēšanas.

Olīveļļa baro un mitrina, atjauno matu struktūru, stiprina matus un piešķir tiem blīvumu un apjomu.

Hennas ekstrakts stiprina matu folikulus un novērš matu izkrišanu.

Rīcineļļa stimulē galvas ādas asinsriti, paātrina jaunu matu augšanu un novērš matu izkrišanu.

Citronu eļļa baro galvas ādu un novērš blaugznas.

Lietošana. Atstājiet uz ilgu laiku, vismaz 30 minūtes, visefektīvāk uz nakti (īpaši sausiem matiem). Pēc tam noskalojiet ar siltu ūdeni un šampūnu. Eļļu ieteicams lietot 1-3 reizes nedēļā. Taukainiem matiem eļļu ieteicams uzklāt tikai uz sausiem un sašķeltiem galiem.

Sastāvs (INCI): Canola Oil, Isopropyl Myristate, Prunus amygdalus dulcis Oil, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Elaeis guineensis Oil, Olea europaea fruit Oil, Ricinus communis seed Oil, Parfum, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Rosmarinus officinalis leaf Oil, Citrus limon peel Oil, Glycine soja Oil, BHT, Phyllanthus emblica fruit extract, Carthamus tinctorius seed Oil, Lawsonia inermis leaf extract, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Benzyl Salicylate, Citral, Coumarin, Limonene, Linalool.

Matu tips
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Apvienotie Arābu Emirāti
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav