Katalogs
Jogas paklājiņu tīrīšanas līdzeklis Fresh Orange, organisks, Yogistar, 50 ml
Zīmols: Yogistar
Jogos kilimėlių valiklis Fresh Orange, ekologiškas, Yogistar, 50ml
  • Jogos kilimėlių valiklis Fresh Orange, ekologiškas, Yogistar, 50ml
  • Jogos kilimėlių valiklis Fresh Orange, ekologiškas, Yogistar, 50ml

Jogas paklājiņu tīrīšanas līdzeklis Fresh Orange, organisks, Yogistar, 50 ml

Zīmols: Yogistar

Šis ekosertificētais jogas paklājiņu tīrīšanas līdzeklis palīdz uzturēt un tīrīt neslīdošus jogas paklājiņus. Spēcīgu organisko aktīvo sastāvdaļu, piemēram, rapšu, ēterisko eļļu un dabīgo kopšanas līdzekļu kombinācija dezinficē paklāju, tāpēc nav nekādu baktēriju, sliktas smakas, baktēriju vai sviedru atlikumu iespējamības. Turklāt tas noņem visus netīrumus.

Apelsīna smarža.

590 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: YS116375

Higiēniski ar dabas spēku: bioloģiski sertificēts tīrīšanas līdzeklis, kas īpaši izstrādāts jogas paklājiņiem, palīdz jūsu jaunajam neslīdošajam paklājiņam iegūt jaunu spīdumu un tīrību. Sviedri un nepatīkamās smakas tiek vienkārši neitralizētas, lietošanas pēdas tiek droši noņemtas.

Pateicoties rapšu sēklām, ēteriskajām eļļām un citām dabīgām kopšanas sastāvdaļām, šis efektīvais tīrīšanas līdzeklis nodrošina, ka jūs vienmēr jutīsities ērti uz sava jogas paklājiņa. Brīnišķīgi svaigi smaržojošā aerosola aktīvās sastāvdaļas ir no 95% KbA, atlikušie 5% ir tīri dabīgi. Jogas paklājiņa slīdēšanas pretestība paliek nemainīga, jo aerosols neatstāj lipīgus atlikumus un ātri izžūst.

Lietošana: īsi sakratiet pudeli. Pagrieziet smidzināšanas galviņu no "Stop" uz izsmidzināšanas simbolu. Izsmidziniet aerosolu, ļaujiet tam īsi iedarboties un noslaukiet ar sausu drānu.

Sociālā apņemšanās: Šis produkts palīdz radīt un/vai saglabāt darbavietas nelabvēlīgā situācijā esošiem cilvēkiem, jo pudeles sedz sociāls projekts.

Iepakojums: Pudele (bez vāciņa) nesatur eļļu.

Brīdinājumi: Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Izvairīties no saskares ar acīm, pretējā gadījumā rūpīgi izskalot ar ūdeni un nekavējoties meklēt medicīnisku palīdzību. Ja norīts, nekavējoties meklēt medicīnisku palīdzību un uzrādīt šo iepakojumu vai etiķeti.

Piezīme: sākumā izmēģiniet dabiskās gumijas jogas paklājiņa tīrīšanas līdzekli neuzkrītošā vietā.

Žāvēšana
Tā kā aerosols ļoti ātri izžūst, paklājiņu pēc neilga laika var savērpt – tas nepielīp.

Ekoloģiskais spēks
Vairāk nekā 95% aktīvo vielu tiek iegūtas kontrolētā bioloģiskās ražošanas procesā, atlikušie 5% ir pilnīgi dabiskas izcelsmes.

Sastāvdaļas (INCI): Fresh Orange: <5% anionic surfactants**, Aqua**, Bioethanol*, Decyl Glucoside**, Xylose**, Bio Tenside**, Bio Rosemary Oil*, Bio Lavandin Oil*, 1.8 Cineol***.

* Sertificēta organiska, ** dabīga, *** daļa no tīrām ēteriskajām eļļām

Pudele:
Pudele (bez vāka) nesatur cukuru, kas izgatavots no cukurniedrēm.

Brīdinājumi
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Izvairīties no saskares ar acīm, pretējā gadījumā skalot ar ūdeni un nekavējoties meklēt medicīnisku palīdzību.
Ja norīts, nekavējoties meklēt medicīnisku palīdzību un uzrādīt šo iepakojumu vai etiķeti.

Izcelsmes valsts:
Vokietija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav