Katalogs
Uztura bagātinātājs Tulsi, Sattva Ayurveda, 60 kapsulas
Zīmols: Sattva Ayurveda
Uztura bagātinātājs Tulsi, Sattva Ayurveda, 60 kapsulas
  • Uztura bagātinātājs Tulsi, Sattva Ayurveda, 60 kapsulas

Uztura bagātinātājs Tulsi, Sattva Ayurveda, 60 kapsulas

Zīmols: Sattva Ayurveda
  • Uztura bagātinātājs 450 mg kapsulas
  • 100% dabiskas izcelsmes produkts
  • Svētais baziliks (tulsi) labvēlīgi ietekmē elpošanas funkcijas un atbalsta imunitāti.
  • 100% veģetārietis un vegāns
1195 €
Pieejamība: 10 Gab.
Produkta kods: 5903794186859

Pirmās klases ajūrvēdas garšaugs visām elpceļu saslimšanām, alerģijām un astmai. Tā lielisko gļotas izvadošo īpašību dēļ tā vienmēr ir bijusi neatņemama sastāvdaļa ajūrvēdas medicīnā lietotajos atkrēpošanas sīrupos.

Tulsi jeb svētā bazilika izcelsme ir Indijā. Tam ir ne tikai reliģiska nozīme, bet arī liela medicīniska nozīme, un to galvenokārt izmanto ajūrvēdas ārstēšanā. Tulsi piemīt antimikrobiālas īpašības, un, pateicoties tā lapās esošajai eigenola eļļai, tam piemīt arī pretiekaisuma īpašības. Tas ir noderīgs elpceļu infekciju gadījumā un palīdz izvadīt gļotas no bronhiem, tāpēc ir populāra ajūrvēdas atkrēpošanas sīrupu sastāvdaļa.

sastāvs: Tulsi, svētā bazilika (Ocimum sanctum) ekstrakts 10:1, ieskaitot 10% tanīnu - 45 mg, kapsulas apvalks - hidroksipropilmetilceluloze (E464).

Tīrais saturs: 27 g (1 kapsula 450 mg)

Nesatur aromatizētājus, krāsvielas, cukuru, saldinātājus, laktozi, soju, lipekli, kviešus, raugu, konservantus, želatīnu un sodu.

Ieteicamā lietošana: Pieaugušajiem lietot pa 1 kapsulai dienā 8-10 nedēļas 30 minūtes pēc ēšanas. Rezultāti var atšķirties atkarībā no vecuma, dzimuma, veselības stāvokļa un uztura. Šo produktu var lietot ilgstoši, ja nav blakusparādību.

Brīdinājumi: nepārsniegt ieteikto devu. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Svarīgs ir daudzveidīgs un sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Ja esat grūtniece, barojat bērnu ar krūti vai lietojat medikamentus, pirms produkta lietošanas konsultējieties ar ārstu. Ja rodas blakusparādības, konsultējieties ar ārstu.

Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt sausā, vēsā un tumšā vietā, bērniem nepieejamā vietā.

Ieteicams
Imunitetui
Kvėpavimo sistemai
Nervų sistemai
Vata došas ietekme
Mažina
Pita dosha iedarbība
Didina
Kapha dosha ietekme
Mažina
Izcelsmes valsts:
Indija
Summa:
60 kapsulių
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav