Garam Masala pulveri iegūst, sajaucot vairākas maltas garšvielas. To mēdz saukt arī par aso vai pikanto garšvielu.
Tas ir smalks dažādu garšvielu maisījums un ir ļoti populāra garšviela, ko izmanto indiešu virtuvē.
Garam masala hindu valodā burtiski nozīmē "pikantās garšvielas", un tas ir pikants indiešu garšvielu maisījums no ķimenes, koriandra, muskatrieksta, melnajiem pipariem, kardamona, krustnagliņām, kanēļa standziņām un lauru lapām. Indijas Garam Masala ir pikanta un pikanta garša un silts aromāts. Garam Masala ir svarīga sastāvdaļa daudzos indiešu ēdienos, piemēram, vistas tikka, aunazirņu karī, jēra gaļas balti, jēra gaļas dopiaza utt. Garam Masala garšvielas pastiprina gaļas garšu un aromātu dažādos karija ēdienos.
Garam masala ir piemērota gandrīz visiem ēdieniem, piešķirot tiem īpašu aromātu, kas padarījis indiešu virtuvi slavenu visā pasaulē. Kad ēdiens ir gandrīz gatavs, to var vienkārši nedaudz uzkaisīt virsū.
Uzturvērtība 100 g:
Enerģija 1493 kj / 361 kcal
Tauki: 17,7 g, no tiem piesātinātie tauki: 0,97 g
Ogļhidrāti: 57,85 g, no tiem cukurs: 1,38 g
Šķiedrvielas: 41,58 g
Olbaltumvielas: 13,44 g
Sāls: 0,138 g
Sastāvdaļas: koriandrs, ķimenes, garšviela, muskatrieksts, paprika, kardamons, krustnagliņas, fenhelis, lauru lapas.
Alergēni: treknrakstā norādītas sastāvdaļas. Iepakots vidē, kas satur zemesriekstus, sezama sēklas, lipekli saturošus produktus, kviešus, piena pulveri, soju un sinepes.
Uzglabāšanas apstākļi : uzglabāt sausā, vēsā vietā
Derīguma termiņš: skatīt iepakojumu