Katalogs
Eikalipta ēteriskā eļļa, Ancient, 10 ml
Zīmols: Ancient
Eikalipta ēteriskā eļļa, Ancient, 10 ml
  • Eikalipta ēteriskā eļļa, Ancient, 10 ml

Eikalipta ēteriskā eļļa, Ancient, 10 ml

Zīmols: Ancient

Latīniskais nosaukums: Eucalyptus Globulus

Izmantotās auga daļas: lapas un zariņi

Izcelsme: Ķīna

Ekstrakcijas metode: destilācija ar tvaiku

495 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: EO-03

Ēteriskā eļļa ir koncentrēts šķidrums, kas satur gaistošos Eucalyptus Globulus koka aromātiskos savienojumus. Parasti tā ir

destilēta, dažreiz izteikta vai ekstrahēta ar šķīdinātāju. Tiek uzskatīts, ka eikalipta ēteriskajai eļļai piemīt antibakteriālas, dezinficējošas un sāpes mazinošas īpašības. To izmanto klepus, saaukstēšanās un citu līdzīgu elpceļu slimību atvieglošanai. Tā mazina muskuļu un locītavu sāpes un palīdz dziedēt brūces, apdegumus, čūlas un kukaiņu kodumus.

Aromterapijā tiek uzskatīts, ka eikalipts veicina aktivitāti, vitalitāti un enerģiju.

Elpošanas traucējumu gadījumā dažus pilienus šīs eļļas, uzliktus uz audiem, var pusminūti ieelpot caur muti un izelpot caur degunu. To lieto tieši uz brūcēm, izsitumiem un kukaiņu kodumiem. Pievienojiet dažus pilienus vannas ūdenim, lai justos uzmundrināti un spirdzinoši. Nogurušās kājas mērcējiet silta ūdens bļodā ar 4-5 pilieniem šīs eļļas, lai saņemtu atvieglojumu. Dažus pilienus eļļas iepiliniet difuzorā, lai iznīcinātu mikrobus un gaisā esošās baktērijas - laba ideja slimnieku istabā.

Eikalipta ēteriskā eļļa ir paredzēta tikai ārējai lietošanai; ja lietojat to kā veselības aizsardzības līdzekli, vienmēr konsultējieties ar pilnvarotu ārstu.

Senajā Ēģiptē, Ķīnā un citviet pasaulē ēteriskās eļļas izmantoja dziedināšanai. Tās tiek uzskatītas par senāko ārstniecības un kosmētikas līdzekli, jo tās tiek destilētas no augiem, neizmantojot sarežģītus procesus vai iekārtas, tomēr tā tomēr ir māksla. Senie cilvēki uzskatīja, ka tās ir vērtīgākas par zeltu, jo tām piemīt ārstnieciskas un aromātiskas īpašības.

Brīdinājums: mūsu ēteriskās eļļas nav piemērotas iekšķīgai lietošanai.

Izcelsmes valsts:
Kinija
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Summa:
10 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda