Katalogs
Rīsu kliju eļļa, organiska, Alteya Organic, 50ml
Zīmols: Alteya Organic
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Rīsu kliju eļļa, organiska, Alteya Organic, 50ml
  • Rīsu kliju eļļa, organiska, Alteya Organic, 50ml
  • Rīsu kliju eļļa, organiska, Alteya Organic, 50ml
  • Rīsu kliju eļļa, organiska, Alteya Organic, 50ml

Rīsu kliju eļļa, organiska, Alteya Organic, 50ml

Zīmols: Alteya Organic
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Rīsu kliju eļļa tiek iegūta no rīsu dīgļiem un iekšējās čaumalas. Tā satur daudz taukskābju, omega 3 un 9 skābes, E vitamīnu un gamma rizanolu.

Rīsu kliju eļļa jau gadsimtiem ilgi tiek izmantota ādas attīrīšanai, mīkstināšanai, mitrināšanai, nomierināšanai, barošanai un izlīdzināšanai.

695 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 3800219794922
Pašlaik nav noliktavā


USDA Organic

Rīsu kliju eļļa tiek iegūta no rīsu dīgļiem un iekšējās čaumalas. Tā satur daudz taukskābju, omega 3 un 9 skābes, E vitamīnu un gamma rizanolu. Rīsu kliju eļļa jau gadsimtiem ilgi tiek izmantota ādas attīrīšanai, mīkstināšanai, mitrināšanai, nomierināšanai, barošanai un izlīdzināšanai.

Šīs barojošās eļļas bagātīgais uzturvielu sastāvs veicina pareizu asinsriti, uzlabo ādas krāsu un tonusu. Tā arī palīdz mazināt tumšos lokus un pietūkumu ap acīm, padarot ādu gaišāku un starojošāku. Ferulīnskābes un esteru dāvanas potenciāli var stimulēt matu augšanu un vispārējo matu veselību.

Ekstrakcijas metode: aukstā presēšanas metode

Absorbcijas ātrums: mērens

Aromāts: vidēji spēcīgs

Ieteikumi lietošanai:

Organisko rīsu kliju eļļu var izmantot ādas kopšanas līdzekļos vai atsevišķi. Piemērota visiem ādas tipiem, bet īpaši noderīga dehidrētai, loboties, jutīgai, nobriedušai vai trauslai ādai vai plānākiem matiem. Var izmantot vairumā ādas kopšanas līdzekļu, tostarp sejas kopšanas līdzekļos, ziepēs, masāžas eļļās un citos ķermeņa kopšanas un kosmētikas līdzekļos.

Lietošanai uz ādas - uzklājiet dažus pilienus uz visas sejas katru dienu vai pēc vajadzības, atsevišķi vai pēc ūdens bāzes procedūrām. Lietojiet tikai saskaņā ar norādījumiem uz neskartas ādas.

Matiem - dažus pilienus uzpiliniet uz matiem, lai tos barotu un piešķirtu spīdumu.

Barojoša maska sausai ādai ar rīsu kliju eļļu:

Ar dakšiņu saberziet 1/2 banāna vai saberziet ar biezeni. Pievienojiet ēdamkaroti auzu miltu, 2 tējkarotes rīsu kliju eļļas un 1 olas dzeltenumu.

Labi samaisiet un uzklājiet uz tīras sejas. Atstājiet masku uz sejas uz 15-20 minūtēm. Pēc tam noņemiet ar mitru drānu un noskalojiet ar siltu ūdeni.

Īpaši piesardzības pasākumi un brīdinājumi: Nelietot cilvēkiem, kuri nepanes šo eļļu. Nelietot iekšķīgi. Jojobas eļļa satur erukskābi, kas var izraisīt nopietnas blakusparādības, piemēram, sirdsdarbības traucējumus.

Sastāvs (INCI ): Prunus Dulcis augļu eļļa*

* sertificētas organiskās sastāvdaļas

Ādas tips:
Visų tipų odai
Matu tips
Visų tipų plaukams
Izcelsmes valsts:
Bulgarija
Ražošanas valsts:
Bulgarija
Summa:
50 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav