Katalogs
Relaksējoša ķermeņa masāžas eļļa Bio Avocado, Biotique, 200ml
Zīmols: Biotique
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Relaksējoša ķermeņa masāžas eļļa Bio Avocado, Biotique, 200ml
  • Relaksējoša ķermeņa masāžas eļļa Bio Avocado, Biotique, 200ml

Relaksējoša ķermeņa masāžas eļļa Bio Avocado, Biotique, 200ml

Zīmols: Biotique
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda

Relaksējoša eļļa ar augu ekstraktiem. Baro ādu, nomierina prātu un mazina muskuļu sasprindzinājumu.

895 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: 8906009451596

12 mēneši pēc atvēršanas

Unikālais ājurvēdas eļļu maisījums mazina nogurumu un sasprindzinājumu, mīkstina un baro ādu. Īpaši izstrādāts spa procedūrām un visa ķermeņa masāžām.

Tradicionāli ājurvēdā masāža ir iekļauta rīta vai vakara ķermeņa kopšanas rutīnā, un to vislabāk veikt pirms vai tūlīt pēc gulētiešanas.

Pašmasāžu vislabāk veikt sēžot, uz liela dvieļa vai viegli mazgājama paklājiņa. Mēģiniet izvēlēties siltu, klusu un mājīgu vietu. Paņemiet eļļu pēc savas izvēles un berzējiet ar to visu ķermeni, sākot no galvas. Viegla galvas masāža sniegs laimes sajūtu, palīdzēs novērst galvassāpes un palēninās matu izkrišanu un nosirmošanu. Pirms gulētiešanas uzklājiet eļļu uz ķermeņa, lai palīdzētu aizmigt un uzlabotu miegu.

Eļļas masāža uzlabo asinsriti, nomierina prātu un samazina lieko Vata. Āda kļūst maiga, gluda un spīdīga. Eļļas masāža attīra un atsvaidzina ķermeni, noņem nogurumu, dod spēku un svaigumu.

Lietošana: Uzklājiet uz visa ķermeņa no pēdām līdz kaklam ar apļveida masāžas kustībām. Uzklājiet katru dienu vai pēc vajadzības.

Ārējai lietošanai.

Sastāvs: Mandeļu eļļa (Prunus amygdalus eļļa) 1,1%, rīcineļļa (Ricinus communis eļļa) 7,0%, Melia eļļa (Melia azadirachta eļļa) 0,5%, kampara eļļa (Camphora officinarum) 0,2%, kviešu dīgļu eļļa (Tritikum vulgare) 2,0%. , pienenes eļļa (Taraxacum officinalis) 1,0%, avokado eļļa (Persea Americana eļļa) 0,2%, melno sinepju eļļa (Brassica nigra eļļa) 0,5%, sezama sēklu eļļa (Sesamum indicum eļļa) 5,0%, saulespuķu eļļa (Helianthus annuus eļļa).

Ādas tips:
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav