Katalogs
Melnā sezama sēklas, TRS, 100g
Zīmols: TRS
Vegāns Vegāns
Svaigēdājiem Svaigēdājiem
  • Jaunums
Melnā sezama sēklas, TRS, 100g
  • Melnā sezama sēklas, TRS, 100g

Melnā sezama sēklas, TRS, 100g

Zīmols: TRS
Vegāns Vegāns
Svaigēdājiem Svaigēdājiem

TRS melnā sezama sēklas ir bagātīgs B vitamīna, E vitamīna, dzelzs un kalcija avots. Daži pētījumi liecina, ka, regulāri lietojot sezama sēklas, var samazināt paaugstinātu holesterīna un triglicerīdu līmeni, kas ir sirds slimību riska faktori ( 5 , 6 ). Sezama sēklas satur 15 % piesātināto tauku, 41 % polinepiesātināto tauku un 39 % mononepiesātināto tauku.

250 €
Pieejamība: 20 Gab.
Produkta kods: A-1006

Atklājiet TRS melnā sezama sēklu bagātīgo garšu un labvēlīgo ietekmi uz veselību. Šīs melnā sezama sēklas ir lieliski piemērotas, lai piešķirtu ēdieniem izteiktu un intensīvu garšu.

Melnā sezama sēklām ir raksturīga garša, un tās ir izplatīta sastāvdaļa Āzijas virtuvē. Salīdzinājumā ar baltajām sēklām tām ir dziļāka garša un riekstu notis. Šīs sēklas var izmantot visdažādākajos ēdienos un receptēs, tostarp maizes izstrādājumos, maizē, salātos un maisījumos.

TRS melnā sezama sēklas ir ne tikai kulinārijas gardums, bet arī veselībai labvēlīgs produkts. Tajās ir daudz neaizvietojamo taukskābju, antioksidantu un minerālvielu, piemēram, dzelzs un kalcija. Šīs uzturvielas var palīdzēt veicināt veselīgu gremošanu, stiprināt kaulu veselību un cīnīties pret brīvajiem radikāļiem organismā.

Izmantojot TRS melnā sezama sēklas, ir viegli uzlabot iecienītāko ēdienu garšu un uzturvērtību. Apkaisiet ar tām jogurtus, smūtijus vai brokastu pārslas, lai iegūtu kraukšķīgu un gardu garšu. Varat tās arī apgrauzdēt, lai uzlabotu to garšu un aromātu.

Pasūtiet TRS melnā sezama sēklas jau šodien un ļaujiet to izteiksmīgajai garšai un veselīgajām īpašībām pacelt jūsu ēdienu pagatavošanu jaunā līmenī. Izbaudiet šo melnā sezama sēklu unikālo garšu un daudzpusību un pagatavojiet gardus ēdienus, kas iepriecinās gan jūsu garšas kārpiņas, gan veselību.

Ieteicamais lietojums: lai izmantotu sezama sēklu labvēlīgās īpašības, ieteicams tās sasmalcināt tieši pirms lietošanas. Tās var izmantot, lai pagatavotu mājās gatavotu tahini vai bagātinātu salātu, desertu un citu ēdienu garšu.

Uzturvērtība (100 g ): enerģētiskā vērtība 2537 kJ / 636 kcal; tauki 49 g, no tiem piesātinātās taukskābes 7 g; ogļhidrāti 24,7 g, no tiem cukurs 0 g, šķiedrvielas 10,6 g, olbaltumvielas 17,7 g, sāls 0,03 g.

Sastāvs: melnā sezama sēklas.

Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt vēsā, sausā un tumšā vietā.

Izcelsmes valsts: Indija

Neto saturs: 100 g

Derīguma termiņš: skatīt iepakojumu

Ražotājs: TRS Wholesale Co.Ltd, Southall, Middlesex, Apvienotā Karaliste

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav