Katalogs
Ājurvēdas augu ziepes Chandrika, 75g
Ājurvēdas augu ziepes Chandrika, 75 g
  • Ājurvēdas augu ziepes Chandrika, 75 g
  • Ājurvēdas augu ziepes Chandrika, 75 g

Ājurvēdas augu ziepes Chandrika, 75g

Chandrika ājurvēdas vannas un ķermeņa ziepes ar augu eļļām ir lieliska dabiska terapija visiem ādas tipiem un palīdz nodrošināt visaptverošu ādas kopšanu.

Tas satur vairāk nekā divas reizes lielāku daudzumu kokosriekstu eļļas un ājurvēdas augu, kas maigi ārstē ādas problēmas un nodrošina tīru, gludu un skaistu ādu.

Ar rokām gatavotās ziepes ir bagātinātas ar kokosriekstu eļļu un citiem ājurvēdas augiem, piemēram, palmarosa eļļu, citrona mizu eļļu, sandalkoka eļļu, savvaļas ingvera eļļu, apelsīnu eļļu un pačūlijas eļļu.

Ādas tips: visiem ādas tipiem

250 €
Pieejamība: 6 Gab.
Produkta kods: 8901399009020

Regulāra Chandrika lietošana novērš tādas izplatītas ādas problēmas kā pinnes, tumši plankumi, izsitumi, pigmentācija utt. Rezultāts ir dabiska āda bez plankumiem!

Nodrošina mirdzumu un atbalsta ādas veselību. Saglabā ādu dabiski maigu, elastīgu un viegli aromātisku.

Sandalkoks, dabas iecienītākais aromāts: tradicionāli tiek izmantoti saldi smaržojoši sandalkoka ekstrakti to aromātisko īpašību dēļ. Sandalkoks palīdz atvēsināt ķermeni, tonizēt ādu un atdzīvināt sausu ādu, pateicoties tā nomierinošajām un mitrinošajām īpašībām. Tā antibakteriālās un pretiekaisuma īpašības palīdz uzturēt ādu tīru un aizsargā pret rētām un pēdām. Sandalkoks arī palīdz savelkt ādu, padarot to jauneklīgāku un mirdzošāku.

Kokosriekstu eļļa — Šveices armijas ādas kopšanas nazis: lai gan ājurvēdā tā ir izmantota gadsimtiem ilgi, kokosriekstu eļļa tikai nesen tika atklāta tās ādas kopšanas īpašību dēļ. Tas papildina ādu ar dabīgām eļļām, nomierina ādu, mazina ādas iekaisumus un kairinājumus. Kokosriekstu eļļa ir arī bagāta ar antioksidantiem un E vitamīnu, kas aizsargā ādu no brīvajiem radikāļiem, kas nozīmē, ka tā palīdz palēnināt novecošanās procesu, padarot ādu maigu, elastīgu un mirdzošu.

Pačūlijas eļļa – jūsu ādas labākais draugs: pačūlijas eļļai piemīt zemes smarža, un tai piemīt arī pretsēnīšu, antiseptiskas un pretiekaisuma īpašības. Tas ir dabiski efektīvs veids, kā stimulēt jaunu ādas šūnu augšanu, kas palīdz paātrināt rētu dzīšanu un samazināt nevienmērīgu ādas toni. Ir zināms arī, ka tas palīdz kontrolēt pūtītes un ķermeņa smaku.

Lietošana: Atstājiet bagātīgās ziepju putas uz ķermeņa 3-5 minūtes, pēc tam noskalojiet.

Sastāvdaļas (INCI): kokosriekstu eļļa, nātrija hidroksīds, ūdens, talks, savvaļas ingvera un citrona ekstrakti, Chandrika smaržas

Izcelsmes valsts: Indija

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
75 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
595 €