Rīta rituāls, lai diena būtu produktīva un piesātināta ar enerģiju

Labākais veids, kā atrast papildu stundu no rīta, ir celties agrāk! Es zinu, ka tas izklausās pēc neiespējamas misijas, bet vienkārši mēģiniet gulēt pusotru stundu agrāk (ticiet man, jūs parasti neveicat īpaši svarīgas lietas vēlu vakarā).

No rīta vienmēr ir vieglāk piecelties, ja jums ir kaut kas, pēc kā celties. Tāpēc iepriekšējā vakarā izplānojiet savu rītu un pierakstiet un atzīmējiet svarīgās lietas, ko darīsiet. Nākamajā rītā jūs redzēsiet atšķirību!

Tāpēc pamosties par stundu agrāk.
Tālāk, nepieļauj kļūdu, ko pieļauj 99% cilvēku - NEDZĪVOT TELEFONU ! Visu šo stundu, vai vēl labāk ilgāk, nepieskarieties savam telefonam, neieslēdziet sociālos tīklus un ziņojumapmaiņas programmas. Jūs noteikti paspēsiet to izdarīt stundas laikā, veltiet laiku sev.

Ko jūs varat izdarīt šajā stundā?
1. Iztīriet mēli un zobus (3 minūtes)
2. Izdzeriet glāzi silta ūdens (2 minūtes)
3. Iztīriet mēli un zobus (3 minūtes). Veiciet fizisku vingrinājumu kompleksu (15 minūtes) - ticiet man, 15 minūtēs jūs varat tik daudz vingrināties, ka nejutīsiet nogurumu
4. Veiciet elpošanas vingrinājumus vai apgulieties šavasanas pozā (5 minūtes)
5. Veiciet elpošanas vingrinājumus vai apgulieties šavasanas pozā (5 minūtes). Nogulieties kontrastu dušā (10 minūtes)
6. Lasiet grāmatu vai meditējiet (25 minūtes)

Novietojiet modinātāju tālu no sevis, lai to varētu aizsniegt tikai tad, kad esat cēlies. Tiklīdz to izslēgsiet, nekavējoties dodieties tīrīt zobus un mēli (jūs pamodīsieties šo 3 minūšu laikā).

Pēc tam dodieties dzert ūdeni, jo no rītiem organisms ir iztukšots, un tas palīdzēs papildināt ūdens rezerves.
Fiziska vingrošana aktivizēs visu ķermeni.
Kontrastīga duša sniegs skaidrību prātam. Savukārt meditācija vai grāmatas lasīšana sniegs jaunas idejas un attīstīs radošumu.
Jau kādu laiku ievēroju šos rituālus, un esmu ļoti apmierināta ar rezultātiem, tāpēc dalos ar tiem ar jums. No personīgās pieredzes varu teikt, ka zināt šos rituālus un tos ievērot ir pilnīgi dažādas lietas

Vienkārši veiciet eksperimentu un redziet, kas mainās