Katalogs
Shallaki Boswellia, Cosmoveda, 80 organiskās kapsulas
Zīmols: Cosmoveda
Shallaki Boswellia, Cosmoveda, 80 organiskās kapsulas
  • Shallaki Boswellia, Cosmoveda, 80 organiskās kapsulas

Shallaki Boswellia, Cosmoveda, 80 organiskās kapsulas

Zīmols: Cosmoveda

Boswellia serrata, Indijas vīraks (kapsulas).

Bioloģisks uztura bagātinātājs ar garšaugiem.

Kopš neatminamiem laikiem šallaki (šķiedrainā bosvelija) ir augstu vērtēta tās pretiekaisuma īpašību dēļ. Indijā to dēvēja par "cīnītāju pret iekaisumiem". Ajūrvēdā to lieto locītavu veselības uzturēšanai.

2495 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 10253/1
Pašlaik nav noliktavā


Kopš neatminamiem laikiem šallaki (šķiedrainā bosvelija) ir augstu novērtēta tās pretiekaisuma īpašību dēļ. Indijā to sauca par "cīnītāju pret iekaisumiem". Ājurvēdā to lieto locītavu veselības uzturēšanai.

Bosvelija serrata (Boswellia serrata), kas plašāk pazīstama kā Indijas vīraks, ir sveķains bosvelijas koks, kura miza un ziedputekšņi ir līdz 25 cm gari, un tās sveķi un miza jau tūkstošiem gadu tiek izmantoti ajūrvēdas uzturā.

Smalki un smalki samaltu (zem 40 °C) sveķu pulveri iegūst no "Cosmoveda" godīgas tirdzniecības un bioloģiskās lauksaimniecības projektiem Indijā un Šrilankā.

Saskaņā ar ajūrvēdu šis produkts korelē došu harmoniska līdzsvara līmenī, līdzsvarojot sešas garšas. Tas nodrošina saldu, rūgtu un skābu garšu.

Boswellia serrata, kas pazīstama arī kā salvija jeb rasna, īpašības ir piesaistījušas zinātnieku interesi, pētot tās iespējamo pretiekaisuma iedarbību.

Artrīts, artroze, podagra vai reimatisms kaitē kaulu un locītavu veselībai. Lai saglabātu labu veselību, nepieciešams ne tikai sabalansēts uzturs, bet arī daudz kustību, joga un īpašas spa procedūras, piemēram, ajūrvēdas masāžas un vannas.

Sastāvs: Indijas vīraka sveķu pulveris* Shallaki/Boswelia serrata 79 %, hidroksipropilmetilceluloze** (kapsula).

* no sertificētas bioloģiskās ražošanas

** augu celulozes kapsula

Ieteikums lietošanai:

Ieteikums: lietot 4 kapsulas pa 0,47 g (0,37 g neto) 2 reizes dienā starp ēdienreizēm, uzdzerot siltu ūdeni. 2,96 g augu pulvera dienā.

Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt vēsā, tumšā vietā.

Ieteicams
Sąnariams
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Svars/Daudzums:
37,4 g
Summa:
80 kapsulas
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav