Katalogs
L-glutamīns, Swanson, 500 mg, 100 kapsulas
Zīmols: Swanson
L-glutamīns, Swanson, 500 mg, 100 kapsulas
  • L-glutamīns, Swanson, 500 mg, 100 kapsulas

L-glutamīns, Swanson, 500 mg, 100 kapsulas

Zīmols: Swanson

Papildinājums

100 kapsulas

L-glutamīns ir aminoskābe, ko izmanto olbaltumvielu biosintēzē.

Glutamīns ir visbagātākā brīvā aminoskābe cilvēka asinīs, taču atsevišķos stresa gadījumos palielinās organisma nepieciešamība pēc L-Glutamīna, tāpēc L-Glutamīns ir jāiegūst papildus.

1195 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: SW826

Swanson l-Glutamine ir ražots ASV, ievērojot visaugstākos kvalitātes standartus. Daudzu gadu pieredze Swanson ražošanā nodrošina, ka visi produkti ir augstas kvalitātes, efektīvi un iedarbīgi.

L-glutamīns ir aminoskābe, ko izmanto olbaltumvielu biosintēzē. Cilvēka asinīs glutamīns ir visizplatītākā brīvā aminoskābe, bet dažos stresa gadījumos organisma vajadzība pēc L-glutamīna ir palielināta, un nepieciešams papildu L-glutamīns.

Swanson L-Glutamīns ir izgatavots bez pievienotā cukura, bez glutēna, laktozes, sojas, bez ĢMO, bez krāsvielām, termiski apstrādāts un bez pesticīdiem.

Pat 100 kapsulu pietiek 2-3 mēnešiem.

1 kapsula: 500 mg L-glutamīna

Sastāvs: L-glutamīns, želatīns, rīsu milti, emulgators taukskābju magnija sāļi, viskozitātes regulators silīcija dioksīds.

Ieteicamā lietošana: pieaugušajiem: 1 kapsula 3 reizes dienā ēšanas laikā.

Brīdinājumi: pieaugušajiem: 1 kapsula 1-2 reizes dienā ar ūdeni ēšanas laikā. Brīdinājums: ja esat grūtniece, barojat bērnu ar krūti, esat slima vai lietojat medikamentus - par uztura bagātinātāja lietošanu konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu.

Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteicamo devu. Uzglabāt no 0°C līdz 25°C sausā, bērniem nepieejamā vietā. Svarīgs ir daudzveidīgs un sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Partija: skatīt iepakojumu.

Neto saturs: 50 g (1 kapsula - 500 mg)

Derīguma termiņš: skatīt iepakojumu.

Ražotājs: Swanson Health Products Inc., ASV

Ieteicams
Imunitetui
Organizmo jauninimui
Izcelsmes valsts:
JAV
Summa:
100 kapsulių
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav