Katalogs
Ajūrvēdas tēja Tulsi Lemon Ginger, birstoša, Organic India, 100g
Zīmols: Organic India
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Ajūrvēdas tēja Tulsi Lemon Ginger, birstoša, Organic India, 100g
  • Ajūrvēdas tēja Tulsi Lemon Ginger, birstoša, Organic India, 100g

Ajūrvēdas tēja Tulsi Lemon Ginger, birstoša, Organic India, 100g

Zīmols: Organic India
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda

Bioloģiska, bezkofeīna, lieliskas garšas tēja, arī labsajūtai.

✓ Bioloģiska

✓ Bez lipekļa

✓ Bez kofeīna

✓ Pārbaudīta uz smagajiem metāliem

✓ vegāns

Pietiek 50 tasītēm.

1295 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 801541505951
Pašlaik nav noliktavā


USDA Organic Eiro zaļā lapa

TULSI TEA LEMON GINGER ir kolekcijas mīļākais aromāts. Tulsi lapu un ingvera kombinācijas terapeitiskās īpašības nomierina un sasilda, stiprina imunitāti un mazina stresu. Tradicionāli tiek izmantots ajūrvēdas medicīnā, lai aktivizētu uguns elementu organismā, sadedzinātu toksīnus, uzlabotu gremošanu, mazinātu sliktu dūšu, grēmas un rīta diskomfortu. Tēja ir ideāli piemērota aukstā, mitrā klimatā un gripas epidēmiju laikā. Bez kofeīna.

Ingveru un citronu visā pasaulē izmanto kā mājas līdzekli pret saaukstēšanos, klepu un kopumā vāju imunitāti. Veselīgs un garšīgs dzēriens aukstā vakarā vai lietainā laikā.

Pietiek 50 tasītēm.

Tulsi ir īpašs augs, ne velti Indijā dēvēts par svēto baziliku, sena gudrība mūsdienu pasaulei. Augs ar sarežģītu ķīmisko struktūru. Tulsi iedarbība uz organismu ir visaptveroša, bet bieži vien smalka. Kā balzāms ķermenim, prātam un dvēselei, tā īpašības Indijā tiek izmantotas jau vairāk nekā 5000 gadu. "Tulsi, "garšaugu karaliene", šodien ir nonākusi Rietumos. Regulāri tulsi tējas lietotāji par to izsakās ļoti atzinīgi. Dzeriet tulsi tēju katru dienu tik daudz, cik vēlaties - atšķirībā no daudziem garšaugiem to nav nepieciešams dozēt. Arī bērni to mīl.

"Organic India" tulsi tiek audzēts lauku saimniecībās ilgtspējīgā veidā. Šīs bioloģiskās tējas sastāv no vislabākajām tulsi lapām un ziediem, kas sajaukti ar citiem bioloģiskiem garšaugiem, tējām vai garšvielām. Tādējādi tiek radīts dabisks, bet izteiksmīgs dzēriens.

Lietošana: 1 tējkaroti tējas uz 120 ml verdoša ūdens, samaisiet. Atstājiet uz 3-5 minūtēm, pārtrauciet un pasniedziet. Var saldināt. Atdzesēta ir divreiz spēcīgāka. Vislabāk dzert bez piena.

Iepakojums: metāla aizzīmogojama burka, iekšpusē plastmasas maisiņš.

Sastāvs: Rama Tulsi (Ocimum Sanctum), Krishna Tulsi (Ocimum Sanctum), Vana Tulsi (Ocimum gratissimum), citrons, ingvers (Zingiber officinale).

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav