Katalogs
Ājurvēdas tējas Tulsi lakricas garšviela, Organic India, 25 paciņas
Zīmols: Organic India
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Ājurvēdas tējas Tulsi lakricas garšviela, Organic India, 25 paciņas
  • Ājurvēdas tējas Tulsi lakricas garšviela, Organic India, 25 paciņas

Ājurvēdas tējas Tulsi lakricas garšviela, Organic India, 25 paciņas

Zīmols: Organic India
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda

Svētā bazilika, ingvera, citrona, kanēļa un lakricas maisījums.

Bioloģiska tēja, kas pagatavota pēc oriģinālās receptes.

Bez kofeīna.

995 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: HLV2103
Pašlaik nav noliktavā


USDA Organic Eiro zaļā lapa

Tulsi Tea no Organic India ir svētā bazilika, ingvera, citrona, kanēļa un lakricas maisījums.

Lakrica (rūgtā lakrica) tradicionāli tiek izmantota ķīniešu medicīnā, un tā ir minēta traktātā par garšaugiem, kas sarakstīts Ķīnā ap 3000 gadu pirms mūsu ēras. Ajūrvēdas lakricas tējai piemīt vieglas atkrēpošanas, diurētiskas un caurejas īpašības. Tā palīdz stiprināt imunitāti. Nesatur kofeīnu. Relaksējoša un nomierinoša. Mazina stresu. Nesatur lipekli un ĢMO.

Tulsi ir īpašs garšaugs, ko Indijā ne velti dēvē par svēto baziliku, sena gudrība mūsdienu pasaulei. Augs ar sarežģītu ķīmisko struktūru. Tulsi iedarbība uz organismu ir visaptveroša, bet bieži vien smalka. Kā balzāms ķermenim, prātam un dvēselei, tā īpašības Indijā tiek izmantotas jau vairāk nekā 5000 gadu. "Tulsi, "garšaugu karaliene", šodien ir nonākusi Rietumos. Regulāri tulsi tējas lietotāji to vērtē ļoti pozitīvi. Dzeriet tulsi tēju katru dienu tik daudz, cik vēlaties - atšķirībā no daudziem garšaugiem to nav nepieciešams dozēt. Arī bērni to mīl.

"Organic India" tulsi audzē lauku saimniecībās ilgtspējīgā veidā. Šīs bioloģiskās tējas sastāv no vislabākajām tulsi lapām un ziediem, kas sajaukti ar citiem bioloģiskiem garšaugiem, tējām vai garšvielām. Tādējādi tiek radīts dabisks, bet izteiksmīgs dzēriens.

"TULSI TEA Organic" India ir unikāla ar to, ka to gatavo no trīs veidu talsiem: Rama, Krišna un Vana. Visi augi tiek audzēti saskaņā ar visaugstākajiem standartiem mazās, tradicionālās saimniecībās. Tie tiek žāvēti zemā temperatūrā, sajaukti un iepakoti modernās higiēnas iekārtās, ievērojot prasības, lai nodrošinātu maksimālu svaigumu, aromātu un veselīgumu.

Šīs tējas pamatā ir Tulsi (svētais baziliks), kam piemīt lieliskas tonizējošas, atjaunojošas un stresu mazinošas īpašības. Tulsi ir viens no Indijas svētākajiem augiem, un to uzskata par "dziedinošu balzāmu" ķermenim, prātam un dvēselei. Tas atver sirdi un prātu, stiprina mīlestības un uzticības enerģiju, kā arī veido ticību, līdzjūtību un prāta skaidrību. Tiek uzskatīts, ka svētais baziliks nodrošina dievišķu aizsardzību, attīra auru un stiprina imūnsistēmu.

Mūsdienu zinātniskajos pētījumos ir pierādīts, ka tulsi ir lielisks adaptogēns, stresa mazinātājs, izturības veicinātājs, iekaisumu mazinātājs, holesterīna līmeņa samazinātājs, detoksikācijas līdzeklis, pretradiācijas aizsargs, pret čūlu, drudzi, gremošanu veicinošs līdzeklis, kā arī antioksidantu un citu uzturvielu bagāts līdzeklis. Tulsi ir īpaši efektīvs sirds, asinsvadu, aknu, plaušu, kā arī asinsspiediena un cukura līmeņa asinīs regulēšanai.

Lietošana: 1 tējas maisiņš uz tasi. Aplejiet to ar verdošu ūdeni un atstājiet ievilkties vismaz 3 minūtes (vēlams līdz 10 minūtēm). Tējai pēc garšas pievienojiet cukuru vai medu. Var pagatavot arī ledus tēju: ļaujiet novārītai tējai atdzist un ievietojiet to ledusskapī.

Dzeriet to lēnām, ļaujot sev izjust pilnu garšu un iegremdēties attīrīšanās procesā. Dzeriet 1 tasi dienā. Attīrīšanās laikā ieteicams dzert 2 tasītes dienā.

Sastāvs: lakrica, ingvers, citrons, kanēlis, tulsi (svētais baziliks).

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
25 pakeliai
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav