Katalogs
Ayurvedic Tea Tulsi zaļā tēja Classic, Organic India, 25 paciņas
Zīmols: Organic India
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Ayurvedic Tea Tulsi zaļā tēja Classic, Organic India, 25 paciņas
  • Ayurvedic Tea Tulsi zaļā tēja Classic, Organic India, 25 paciņas

Ayurvedic Tea Tulsi zaļā tēja Classic, Organic India, 25 paciņas

Zīmols: Organic India
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda

Ja jūsu mantra ir "izbaudi mirkli", šis maisījums ir domāts tieši jums.

Šis klasiskais maisījums ir bagāts ar antioksidantiem un lielisku garšu, tas sniedz daudz labumu veselībai un dziļu sajūtu.

Tāpēc apsēdieties, baudiet tasi veselības un atpūtieties.

995 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: HL721

Eiro zaļā lapa

Tulasi zaļā tēja palīdz jogas un meditācijas praktizētājiem atraisīt savu potenciālu, attīra prātu un atmodina čakras! Organiskajai zaļajai tējai Tulasi ir smaržīgs aromāts un garšīga pikanta pēcgarša!

Tulsi ir īpašs augs, ko Indijā ne velti dēvē par svēto baziliku - sena gudrība mūsdienu pasaulei. Augs ar sarežģītu ķīmisko struktūru. Tulsi iedarbība uz organismu ir visaptveroša, bet bieži vien smalka. Kā balzāms ķermenim, prātam un dvēselei tā īpašības Indijā tiek izmantotas jau vairāk nekā 5000 gadu. "Tulsi, "garšaugu karaliene", šodien ir nonākusi Rietumos. Tulsī tējas regulārie lietotāji to vērtē ļoti pozitīvi. Dzeriet tulsi tēju katru dienu tik daudz, cik vēlaties - atšķirībā no daudziem garšaugiem to nav nepieciešams dozēt. Arī bērniem tas patīk.

"Organic India" tulsi tiek audzēts lauku saimniecībās ilgtspējīgā veidā. Šīs bioloģiskās tējas ir gatavotas no vislabākajām tulsi lapām un ziediem, kas sajaukti ar citiem bioloģiskiem garšaugiem, tējām vai garšvielām. Tas rada dabisku, bet atšķirīgu dzērienu.

Tulsi zaļā tēja ir Tulsi lapu un augstākās kvalitātes zaļās tējas kombinācija. Tam ir lieliska garša. Tas tonizē un piepilda ķermeni ar vitalitāti. Aizsargā pret stresu. Tā ir bagāta ar antioksidantiem, aktīvi attīra no brīvajiem radikāļiem un ir ieguvusi atjauninošas un atjaunojošas tējas reputāciju.

"TULSI TEA Organic India ir unikāla ar to, ka tā ir izgatavota no trīs Tulsi sugām: Rama, Krišna un Vana. Visi augi tiek audzēti atbilstoši visaugstākajiem standartiem mazās, tradicionālās saimniecībās. Tos žāvē zemā temperatūrā, sajauc un iepako modernās higiēnas iekārtās, ievērojot prasības, lai nodrošinātu maksimālu svaigumu, aromātu un veselīgumu.

Šīs tējas pamatā ir Tulsi (svētais baziliks), kam piemīt lieliskas tonizējošas, atjaunojošas un stresu mazinošas īpašības. Tulsi ir viens no Indijas svētākajiem augiem, un to uzskata par "dziedinošu balzāmu" ķermenim, prātam un dvēselei. Tā atver sirdi un prātu, stiprina mīlestības un uzticības enerģiju, kā arī veido ticību, līdzjūtību un prāta skaidrību. Tiek uzskatīts, ka svētais baziliks nodrošina dievišķu aizsardzību, attīra auru un stiprina imūnsistēmu.

Mūsdienu zinātniskajos pētījumos ir pierādīts, ka Tulsi ir lielisks adaptogēns, stresa mazinātājs, izturības veicinātājs, iekaisumu mazinātājs, holesterīna līmeņa samazinātājs, detoksikators, pretradiācijas aizsargs, pret čūlu, drudzi, gremošanu veicinošs līdzeklis, kā arī antioksidantu un citu uzturvielu bagāts līdzeklis. Tulsi ir īpaši efektīvs sirds, asinsvadu, aknu, plaušu, kā arī asinsspiediena un cukura līmeņa asinīs regulēšanai.

Lietošana: Izmantojiet 1 tējas maisiņu uz tasi. Aplejiet to ar verdošu ūdeni un atstājiet vismaz uz 3 minūtēm. Tējai pēc garšas pievienojiet cukuru vai medu. Varat pagatavot arī ledus tēju: ļaujiet novārītai tējai atdzist un ievietojiet to ledusskapī. Lai panāktu maksimālu iedarbību, dienā izdzeriet 3-5 tases tējas.

Sastāvs: Zaļā tēja (Camelia sinensis) 35%, Rama Tulsi (Ocimum Sanctum) 21,67%, Krishna Tulsi (Ocimum Sanctum) 21,67%, Vana Tulsi (Ocimum gratissimum) 21,67%.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
25 pakeliai
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks