Katalogs
Melnās ziepes - ķermeņa skrubis ar eikaliptu Allepo, Najel, 180 g
Zīmols: Najel
Melnās ziepes - ķermeņa skrubis ar eikaliptu Allepo, Najel, 180 g
  • Melnās ziepes - ķermeņa skrubis ar eikaliptu Allepo, Najel, 180 g

Melnās ziepes - ķermeņa skrubis ar eikaliptu Allepo, Najel, 180 g

Zīmols: Najel

Šīs no melnajām olīvām izgatavotās Alepo ziepes dziļi attīra ādu, attīra poras, noņem atmirušās šūnas un zvīņaino ādas slāni. Vienlaikus mitrina un atjauno ādu, uzlabo asinsriti, piešķir tai elastību un gludumu. Tas ir bagāts ar E vitamīnu!

895 €
Pieejamība: 7 Gab.
Produkta kods: PI223813

Pirms jebkuras ķermeņa kopšanas procedūras ieteicams veikt ķermeņa skrubēšanu, jo nolobītā āda kļūst maiga, gluda un vieglāk uzsūc ādas kopšanas līdzekļos esošās eļļas, ekstraktus un citas uzturvielas.

Hammam - sena austrumu kultūras pirts tradīcija, kas sastāv no ķermeņa skrubēšanas ar īpašiem raupjiem cimdiem/lufu un mazgāšanas ar ziepju putām, ko veic uz siltām marmora gultām.

Šīs no melnajām olīvām izgatavotās Alepo ziepes dziļi attīra ādu, attīra poras, noņem atmirušās šūnas un zvīņaino ādas slāni. Vienlaikus mitrina un atjauno ādu, uzlabo asinsriti, piešķir tai elastību un gludumu. Tās ir bagātas ar E vitamīnu!

Tāpat kā visām tradicionālajām Alepo ziepēm, tām ir specifiska smarža, bet šīs ir bagātinātas ar bagātīgu, atvēsinošu dabisko eikalipta aromātu. Ir zināms, ka eikalipta eļļai piemīt dziedinošas, antiseptiskas īpašības.

Melnās olīvu ziepes ir maiga augu ziepju pasta dziļai ķermeņa ādas attīrīšanai, tradicionāls austrumu ādas skrubis. Tās neputo, bet kļūst krēmīgas, saskaroties ar ūdeni.

Ieteicams: 19. gadsimtā šī ziepju pasta tika izmantota kā līdzeklis dermatoloģisku ādas problēmu ārstēšanai, bet vēlāk tā kļuva par īstu skaistumkopšanas līdzekli visiem ādas tipiem.

Mīkstinot ādu, tā lieliski sagatavo atmirušo šūnu atslāņošanai nākotnē.

Pēc pienācīgas pilnas procedūras, ietekme uz asinsriti, limfātisko sistēmu, elpošanas un nervu sistēmām, celulīta profilaksi un svara regulēšanu ir īpaši jūtama.

Pirms depilācijas (Pēc nedēļas) ieteicams noskrubēt ādu, lai novērstu matu ieaugšanu ādā; pirms sauļošanās vienmērīgam iedegumam vai pirms mākslīgā iedeguma uzklāšanas.

Lietošana: Ierīvējiet ādu ar melnajām ziepēm, turiet dažas minūtes, notīriet ādu ar apļveida kustībām ar speciālu cimdu vai lufu.

Labākam rezultātam pēc peldēšanās vannā, dušā ieteicams lietot melnās ziepes, īpaši neaizstājamas pirtī, t.i. kad āda ir silta un ādas poras ir atvērtas. Uzklājiet dabīgu nerafinētu eļļu uz tīras un sausas (vēl labāk mitras) ādas.

Šo ziepju pastu, var bagātināt ar gasula māliem.

Sastāvdaļas: ūdens (Aqua), Olīveļļa (Potassium Olivate), glicerīns, smaržas (dabīgi iegūtas no eikalipta ēteriskās eļļas), lauru eļļa (Potassium Laurate),  sodium benzoate, patassium sorbate, sodas hidroksīds (Potassium Hydroxide), citronskābe, limonene

Ādas tips:
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Sirija
Ražošanas valsts:
Prancūzija
Summa:
180 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums