Katalogs
Koriandra sēklas, veselas, Sattva Foods, 100g
Zīmols: Sattva Ayurveda
Koriandra sēklas, veselas, Sattva Foods, 100g
  • Koriandra sēklas, veselas, Sattva Foods, 100g

Koriandra sēklas, veselas, Sattva Foods, 100g

Zīmols: Sattva Ayurveda

Tam ir spēcīgs riekstu aromāts un salda un pikanta garša.

Bieži izmanto mērču biezināšanai. Lietojiet pēc termiskās apstrādes! Tos izmanto, lai garšotu dal, dārzeņu ēdienus, un tiem ir pikanta garša.

Linalolu un kumarīnu, kas atrodami koriandra sēklās un lapās, iekšzemē izmanto Dienvideiropā un Rietumāzijā, un Ziemeļāfrikā, Āzijā un Eiropā tos izmanto jau tūkstošiem gadu kā garšvielu. Pirmkārt, tāpēc, ka koriandra aromāts ir ļoti piemērots zupām un mērcēm.

Garša: salda, savelkoša.

Virija: Dzesēšana.

Vipaka: salds.

Ietekme uz tridošu: VPK =

Der lietošanai līdz 30.07.2024.

295 €
Pieejamība: 7 Gab.
Produkta kods: 5903794184039

Tā ir galvenā sastāvdaļa daudzās Indijas virtuvēs. auga "Coriandrum sativum" lapas un sēklas; pētersīļu dzimtas loceklis. Koriandra sēklas ir viegli samaltas, taču to garša un aromāts kopumā saglabājas ilgāk veselā formā. Sēklas ir saldas un stipri aromātiskas ar nelielu rūgtumu, kas atgādina apelsīna miziņu.

Koriandrs, iespējams, ir visvairāk atvēsinošs no 5 gremošanas trakta garšvielām. Sēklas galvenokārt izmanto fitoterapijā daudzu slimību ārstēšanai. Atstāj nedaudz mazāk dzesēšanas nekā sēklas. Sēklas ir vislabāk pazīstamas ar savām gremošanas īpašībām, atdzesējot lieko Pita dosha organismā un gremošanas traktā. Tādēļ tos efektīvi izmanto periodiskas grēmas gadījumā. Koriandrs atvieglo un profilaktiski iedarbojas pret gāzu uzkrāšanos kuņģī un dod taustāmu labumu dažādās situācijās, kas saistītas ar karstumu organismā (Pita dosha).

Linalolu un kumarīnu, kas atrodami koriandra sēklās un lapās, iekšzemē izmanto Dienvideiropā un Rietumāzijā, un Ziemeļāfrikā, Āzijā un Eiropā tos izmanto jau tūkstošiem gadu kā garšvielu. Pirmkārt, tāpēc, ka koriandra aromāts ir ļoti piemērots zupām un mērcēm. Svaigas lapas izmanto aromātiskajos karijos, salātos un čatnijos, kā arī kā piedevu. Plaši izmanto Indijas pikantu ēdienu gatavošanā un ir galvenā karija pulvera sastāvdaļa. Maigas lapas piešķir vislabāko garšu, ja tās pievieno ēdienam pēdējā brīdī.

Koriandru parasti izmanto kā piedevu karijam, kur to pievieno maltā veidā, īpaši Indijā, lai iegūtu skaidru konsistenci. Sēklas var izmantot arī sautējumu un zupu aromatizēšanai. Tie labi sader arī ar kūpinātu gaļu un brieža gaļu. Koriandrs ir viena no sastāvdaļām garam masala garšvielu maisījumā, garšviela marinādēm, un to izmanto arī kūkās, maizēs un citos konditorejas izstrādājumos.

Koriandrs ir raksturīgs arābu virtuvei, tas ir ārkārtīgi svarīga jēra, kazas gaļas un visu veidu pildījumu sastāvdaļa. Taklia, populārs arābu maisījums, satur koriandru un ķiplokus. Koriandrs ir lielisks duets, ko izmanto, lai aromatizētu grieķu falafelu un ēģiptiešu dukas, grauzdēta sezama, lazdu riekstu, sāls un piparu garšas kombinācijas. Koriandrs lieliski sader ar šķiņķi un cūkgaļu, īpaši, ja ēdienam pievieno apelsīnu.

Lietošana: Tos galvenokārt izmanto pēc cepšanas . To izmanto gaļas, rīsu un veģetāro ēdienu, salātu un salātu mērču, kā arī maizes un kūku pildījumu garšošanai. Tie nav jālieto taupīgi, tos var lietot bagātīgi.

Sastāvdaļas: koriandra sēklas.

Alergēni : iepakots vidē, kas satur zemesriekstus, sezama sēklas, lipekli saturošus produktus, kviešus, piena pulveri, soju un sinepes.

Izcelsmes valsts: Indija

Uzglabāšanas nosacījumi: uzglabāt sausā, vēsā vietā

Neto daudzums: 100 g

Labākais pirms: skatieties uz iepakojuma

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav