Katalogs
Balto mālu kaolīna pulveris sejas un matu maskām, Najel, 90 g
Zīmols: Najel
Organisks Organisks
Balto mālu kaolīna pulveris sejas un matu maskām, Najel, 90 g
  • Balto mālu kaolīna pulveris sejas un matu maskām, Najel, 90 g

Balto mālu kaolīna pulveris sejas un matu maskām, Najel, 90 g

Zīmols: Najel
Organisks Organisks

Baltais jeb kaolīna gmols ir bagāts ar oksīdu, kas pazīstams ar savām dziedinošajām, lieliskajām aizsargājošajām un mitrinošajām īpašībām. 100% dabīgs, sertificēts ar „Ecocert Greenlife“ atbilstoši COSMOS Natural standartiem.

Baltajam mālam (angl. Kaolin agy) ir maiga, atsvaidzinoša, nomierinoša iedarbība uz ādu. Lieliski piemērots cilvēkiem ar sausu un jutīgu ādu. Samazina poras, paātrina brūču dzīšanu, novērš iekaisuma procesu, tonizē.

795 €
Pieejamība: 5 Gab.
Produkta kods: PI220272

Ecosert

Baltais māls (angl. kaolin clay), pazīstams arī kā kaolīns, ir nogulumieži, kas izgatavoti no kaolinīta un kvarca. Parasti tas ir balts, bet tam var būt dzeltenīga, pelēka vai zaļgana nokrāsa. Galvenokārt izmanto sejas maskās, kur tas darbojas kā absorbents un skrubis. Pateicoties savām absorbējošām īpašībām, kaolīns samazina arī kosmētikas apjomu un darbojas kā saistviela. Kaolīns ir mīkstākais no visiem māliem, tas iedarbojas ļoti maigi un nekairina ādu, tāpēc lieliski piemērots cilvēkiem, kuru āda ir sausa un jutīga. Maigi savelk poras, paātrina brūču dzīšanu un novērš iekaisuma procesu. Siltas balto mālu kompreses novērš nogurumu un iedarbojas nomierinoši. Tāpat kā jebkurš kosmētiskais māls, tas izlīdzina ādu un uzlabo ādas asinsriti. Var lietot arī ar paplašinātiem kapilāriem. Kaolīnu izmanto, lai likvidētu rētas pēc pūtītēm, balinātu plankumus, samazinātu paplašinātos kapilārus un padarītu ādu baltāku un gaišāku. Kosmētiskā sejas maska ar baltajiem māliem attīra ādu, nodrošina ādas šūnas ar skābekli. Piesātina ādu ar mikroelementiem, piešķir tai elastību. Baltos mālus var izmantot kā maigu ādas skrubi, kas izlīdzina smalkās krunciņas, tonizē, maigi balina un atdzīvina sejas ādu. Matu maska baro galvas ādu, stimulē matu augšanu, aptur blaugznu parādīšanos. Regulāra balto mālu lietošana piešķirs Jūsu sejas un ķermeņa ādai veselīgu izskatu. Baltais māls nenoņem eļļu no ādas, tāpēc ir piemērots arī sausai ādai

Balto mālu matu maska. Matu maska baro galvas ādu, stimulē matu augšanu, aptur blaugznu parādīšanos. Jums būs nepieciešams: balts māls, ūdens, olas dzeltenums. Nepieciešamo baltā māla daudzumu atšķaida ar ūdeni, lai iegūtu masu, kas līdzīga iebiezinātajam pienam. Pēc atšķaidīšanas nogaidiet apmēram 20 minūtes (pārbaudiet!), Pēc tam pievienojiet olas dzeltenumu (olas dzeltenumam ir šampūna īpašības). Iegūto maisījumu kārtīgi uzklājiet galvas ādai, uzklājiet matos un turiet 20 minūtes (var uzvilkt maisiņu un ietīt matus dvielī). Pēc 20 min izmazgājiet matus un nosusiniet ar dvieli. Jums vairs nav nepieciešams lietot šampūnu un kondicionieri. Šāda maska baro galvas ādu, iznīcina blaugznas, stiprina matus, tāpēc mati nebojājas un nelūzt.

Balto mālu sejas maska. Vajadzēs: baltos mālus, ūdeni, hidrolātu, augu novārījumu vai pienu (izvēlieties to, kas vairāk patīk), 5-6 pilienus nerafinētas eļļas (jojobas, avokado, saldo mandeļu vai citu iecienītāko). Nepieciešamo mālu daudzumu atšķaida ar ūdeni, pievieno hidrolātu, zāļu novārījumu vai pienu. Speciālisti saka, ka vislabāk izvēlēties pienu, jo tad masku ir viegli notīrīt. Lej izvēlēto šķidrumu, līdz sanāk putra. Putrai pievieno 5-6 pilienus eļļas. Iegūto putru plānā kārtā un vienmērīgi uzklājiet uz ādas, paturiet 10-15 minūtes un noskalojiet. Neļaujiet maskai nožūt – lai paildzinātu maskas iedarbību, pastāvīgi apsmidziniet to ar ūdeni vai hidrolātu. Neturiet mālu uz ādas pārāk ilgi – tie uzsūks no ādas mitrumu. Izmantojiet to 1-2 reizes nedēļā, un Jūs redzēsiet, ka Jūsu āda kļūs skaistāka un atjaunosies! Pamēģiniet!

Viegli izmantot: 

Sejas vai matu maska: sajauciet 3 ēdamkarotes māla ar 2 ēdamkarotēm ūdens. Uzklājiet uz matiem vai sejas un kārtīgi izskalojiet.

Ja nokļūst acīs, nekavējoties izskalojiet.

Uzglabāt vēsā un sausā vietā.

Sastāvdaļas: 100% dabīgs kaolīns (baltais māls).

Ādas tips:
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Sirija
Ražošanas valsts:
Prancūzija
Svars/Daudzums:
90 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav