Katalogs
Ajūrvēdas ceļojumu sejas kopšanas komplekts Holy Lama, 100 ml
Zīmols: Holy Lama
Ajūrvēdas ceļojumu sejas kopšanas komplekts Holy Lama, 100 ml
  • Ajūrvēdas ceļojumu sejas kopšanas komplekts Holy Lama, 100 ml
  • Ajūrvēdas ceļojumu sejas kopšanas komplekts Holy Lama, 100 ml

Ajūrvēdas ceļojumu sejas kopšanas komplekts Holy Lama, 100 ml

Zīmols: Holy Lama

Holy Lama Travel Boon ir lieliski piemērots ceļošanai, dažu Holy Lama produktu izmēģināšanai vai kā dāvanu komplekts. Iepakots videi draudzīgā un ilgtspējīgā ceļojumu maciņā, kas izgatavots ar rokām no palmas lapas.

1795 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: PI22243

Holy Lama Travel Boon ir lieliski piemērots ceļošanai, dažu Holy Lama produktu izmēģināšanai vai kā dāvanu komplekts. Iepakots videi draudzīgā un ilgtspējīgā ceļojumu maciņā, kas izgatavots ar rokām no palmas lapas.

4 Ajūrvēdas masāžas eļļas, kuras varat atklāt un paņemt līdzi jebkur!

Šajā piedāvātajā vai piedāvātajā komplektā ir 4 dabas brīnumi, kas atklāj jūsu sejas skaistumu:

* 1 attīroša maska un barojoša kurkuma (1 maisiņš ar 20 g): šī procedūra ir piemērota visiem ādas tipiem. Sajauc 2 ēdamkarotes pulvera ar ēdamkaroti ūdens, piena (sausai ādai) vai ziedūdenim, rozēm vai pandāniem (bez ādas kairinātājiem). Uzklājiet iegūto pastu uz sejas, izvairoties no acīm un lūpām, pēc tam ļaujiet tai ievilkties 15-20 minūtes. Noskalo ar remdenu ūdeni un apbrīno rezultātu: tava seja ir attīrīta un atjaunota!

* 1 sejas mazgāšanas želeja ar rožu un alvejas ēteriskajām eļļām (1 pudele 30 ml): ļoti maigs, šis gēls ir piemērots visiem ādas tipiem. Tas maigi attīra un smaržo ādu, atsvaidzina sejas krāsu un aizsargā pret grumbām, veicinot šūnu atjaunošanos.

* 1 losjons - kosmētikas noņemšanas līdzeklis ar ēteriskajām alvejas un lavandas eļļām (1 pudele 30 ml): ideāls līdzeklis dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, sejas ādas mitrināšanai un atsvaidzināšanai. Svaiga gaisa sajūta ir ļoti novērtēta pēc saspringtas dienas!

* 1 sejas krēms ar kakao sviestu un jojobas eļļu (1 burka 20 g): nodrošina intensīvu mitrināšanu un ilgstošu ādu, pateicoties 2 dabīgām īpašībām šajā augstākās klases dziedināšanas procesā: kakao sviestam (barojošs un mitrinošs), jojobas eļļai ( atjaunojošs un aizsargājošs).

Īsta sejas procedūra – šie 4 produkti tiks rūpīgi izkārtoti uz to skaistās, zaļās kokosriekstu koka lapas.

Vai jūs bieži ceļojat? Labās ziņas: ar ceļojumiem paredzētiem instrumentiem (mazāk nekā 100 ml) varat to pārvadāt salonā rokas bagāžā, nebaidoties no kontroles!

Sastāvdaļas kurkumas sejas maskai (INCI): Zizanoides vetiveria sakņu pulveris, Cyperuss rotundus sakņu pulveris, Curcuma aromatica sakņu pulveris, Rubia cordifolia pulveris, Kaempferia galanga sakņu pulveris, vetiveria Zizanoides sakņu eļļa, Citrus aurantium dulcis eļļa, Rosa centifolia ziedu eļļa, Pogostemon lapu eļļa, Ocimum sanctum eļļa, Lavendula angustifolia eļļa, Cympopogon martini eļļa, Citral, Limonene, Eugenol, Citronellol, Geraniol.

Sejas tīrīšanas līdzekļa sastāvdaļas (INCI): ūdens, nātrija laurilsarkozināts, kokoamīda propilbetains, alvejas barbedensis lapu ekstrakts, metilglikozes dioleāts, glicerīns, dimetikons, tokoferols, pelargonija graveolens eļļa, kaņepju eļļa, kaņepju eļļa, pogostemona sakņu eļļa. eļļa, fenoksietanols, polikvarcijs 10, geraniols, citronelols, linalols, eugenols.

Losjona tīrīšanas piena sastāvdaļas (INCI): Aqua, Cocos nucifera eļļa, vasks, emulgators, Aloe barbadensis lapu sula, Cetilspirts, Cetilpalmitāts, Glicerilmonostearāts, Lavendula angustifolia eļļa, Boraks, Rosa centifolia ziedu eļļa, Glycerol com. , Citronskābe, fenoksietanols, citronelols, geraniols, farnesols, linalols, limonēns, eugenols.

Sejas kopšanas krēma sastāvdaļas (INCI): Aqua, Glyceryl monostearate, Simmondesia chinensis sēklu eļļa, Citrus nobilis lapu eļļa, glicerīns, Cocos nucifera eļļa, Zizanoides vetiveria sakņu eļļa, Hydrocarpus whitiana sēklu eļļa, Theodrom kakao sēklu sviests, Kanādas eļļa , Citrus bergamia augļu eļļa, vasks, emulgators, Pogostemon cablin lapu eļļa, Pelargonium graveolens lapu eļļa, Eugenia caryophyllata eļļa, tokoferols, Acorus calamus sakņu eļļa, Juniperus communis augļu eļļa, stearīnskābe, fenoksietanols, hidrogenēta rīcinols, hidrogenēta ricinols .

Kā izmantot:

Vienmērīgi uzklājiet sejas skrubi uz sejas, izņemot acis un lūpas. Viegli iemasējiet, kustinot pirkstus ar apļveida kustībām. Nomazgājiet seju ar siltu ūdeni un nosusiniet ar vates tamponu.

Izmantojiet tīrīšanas losjonu, lai sadalītu un noņemtu ikdienas kosmētiku un netīrumus. Sejas tīrīšanas līdzeklis un sejas krēms palīdzēs atdzīvināt un mitrināt ādu.

Ieteikumi:

Nenorīt, izvairīties no saskares ar acīm un muti.

Rūpīgi nomazgājiet un pārtrauciet lietošanu, ja rodas kairinājums vai nieze.

Nav piemērots mazuļiem.

Ražots Indijā, Keralā.

-------------------------------------------------- ----------------------

Dabiska – ilgtspējīga – godīga tirdzniecība

Holy Lama produkti ir izgatavoti galvenokārt no dabīgām sastāvdaļām, izvairoties no spēcīgu ķīmisku vai sintētisku vielu izmantošanas. Ja iespējams, iepakošanai tiek izmantoti ilgtspējīgi materiāli. Ražošanas laikā rodas mazāk nekā 1% atkritumu, un visi atkritumi tiek izmantoti kā degviela vai liellopiem, tāpēc uzņēmuma oglekļa pēdas nospiedums ir ārkārtīgi zems!

Ražošanai izmantotās izejvielas galvenokārt nāk no vietējiem lauksaimniekiem Keralā un pārējā Indijas daļā, pamatojoties uz septiņām desmitgadēm ilgām ciešām attiecībām ar lauksaimniekiem. Bizness darbojas bez kredīta principa, proti, visiem zemniekiem un izejvielu piegādātājiem maksā uzreiz. Rūpnīca maksā godīgas algas strādniekiem un godīgas cenas lauksaimniekiem.

Sieviešu kompānija

Holy Lama Naturals Keralā ir atzīts valdības apstiprināts sieviešu uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 80% sieviešu. Lielākā daļa no viņiem ir no nelabvēlīgas vides (ti, atraitņi vai partnera pamesti).

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
595 €