Katalogs
Clarina želeja sejas mazgāšanai pret pinnēm, Himalaya, 60ml
Zīmols: Himalaya Herbals
Clarina želeja sejas mazgāšanai pret pinnēm, Himalaya, 60ml
  • Clarina želeja sejas mazgāšanai pret pinnēm, Himalaya, 60ml

Clarina želeja sejas mazgāšanai pret pinnēm, Himalaya, 60ml

Zīmols: Himalaya Herbals

Efektīvs dziļi attīrošs līdzeklis problemātiskai ādai, kura pamatā ir dabīgi ārstniecības augu ekstrakti, ko tradicionāli izmanto ādas veselības un skaistuma uzturēšanai.

Tas attīra sejas ādu, lai mazinātu netīrumus un samazinātu sebuma veidošanos, kas izraisa pūtītes. Gludai un svaigai ādai bez problēmām. Piemērots taukainai ādai.

Clarina pūtītes un pinnes attīrošā želeja:

* Novērš netīrumus un mazina kairinājumu

* Atsvaidzina un izlīdzina ādu

* Dermatoloģiski testēts

795 €
Pieejamība: 5 Gab.
Produkta kods: HLV-6080

12 mēneši pēc atvēršanas

Nimbamedija, kurkumas un alvejas ekstrakti attīra poras, melnos punktus un pūtītes, samazina sebuma veidošanos, mazina ādas jutīgumu, saglabā ādas gludumu un svaigumu. Attīrošajai želejai piemīt spēcīga pretiekaisuma un atjaunojoša iedarbība. Tas arī palīdz mīkstināt un nolobīt atmirušos epidermas slāņus, ļaujot ādai aktīvi atjaunoties. Tā antioksidantu un antibakteriālās īpašības palīdz efektīvi aizsargāt ādu pret baktēriju augšanu, kas izraisa pinnes, melnos punktus un citus ādas virsmas bojājumus.

Želeja samazina sebuma pārpalikumu un palīdz iznīcināt propionbaktērijas, kas ir galvenie pinnes cēloņi, kā arī paātrina brūču dzīšanu, ādas iekaisumu un pakāpeniski izgaismo tumšos plankumus un rētas, kas radušās nepareizas pinnes ārstēšanas rezultātā (postakne).

Clarina Anti Acne sejas mazgāšanas želejas sastāvā ir īpaši atlasīti garšaugi, kuru iedarbība uz problemātisku, ar pinnēm nomākušu ādu un tās maigumu ir pierādīta pētījumos. Želeja ar keratolītiskām īpašībām eksfoliē aizsērējušās poras, likvidējot melnos punktus un plankumus. Tas novērš papildu sebuma un pūtītes veidošanos. Tādējādi poras paliek tīras un atvērtas. Nimbamedis iedarbojas pret pinnes izraisošiem mikrobiem un kopā ar kurkumu mazina kairinājumu. Alveja, kas pazīstama ar savām nomierinošajām īpašībām, palīdz saglabāt ādu gludu un svaigu. Nesausina un novērš kairinājumu.

Aktīvās sastāvdaļas:

Neem (Azadirachta indica). Austrumu valstīs cienītā auga mizai un lapām piemīt spēcīgas antiseptiskas, pretmikrobu un pretsēnīšu īpašības. Tas izskaidro tā ievērojamo terapeitisko iedarbību uz ādas slimībām, jo nav noslēpums, ka gandrīz visas ādas kaites izraisa baktēriju un sēnīšu dzīvībai labvēlīga darbība uz ādas virsmas. Neemam piemīt spēja burtiski izvilkt no ādas visas kaitīgās vielas, dezinficējot to un likvidējot nepilnības. Tas palīdz novērst bakteriālos pinnes cēloņus un ir īpaši noderīgs ekzēmas un ādas infekciju ārstēšanā.

Aloe barbadensis. Intensīvi mitrina ādu, stimulē vielmaiņas procesus un atjauno šūnu šķiedras. Novērš iekaisumus. Palīdz uzturēt veselīgu epidermu. Satur alantoīnu, kas palīdz labvēlīgajām vielām iekļūt dziļi ādas struktūrā un panākt dziļu, nevis virspusēju mitrināšanu. Piešķir ādai veselīgu mirdzumu un elastību. Tas ir dabīgs UV filtrs, kas aizsargā pret saules gaismas negatīvo ietekmi. Tas attīra un atjauno ādu, kā arī palīdz ādas slimību gadījumos. Tai piemīt pretsēnīšu, antibakteriālas un antiseptiskas īpašības. Tas ir piemērots ādas brūču, alerģiju un kukaiņu kodumu ārstēšanai.

Zelta kurkuma (Curcuma longa). Iedarbojas kā dabisks antibiotiķis, nomierina iekaisuma procesus, manāmi mazina pinnes sekas, izlīdzina ādas krāsu un novērš jaunus iekaisumus. Novērš alerģiskas reakcijas, nomierina kairinātu ādu, mazina niezi un apsārtumu. Tam piemīt antiseptiska, pretiekaisuma un baktericīda iedarbība uz ādu, kas palīdz cīnīties ne tikai ar pinnēm, bet arī ar smagākām ādas patoloģijas formām, piemēram, čūlām, dermatītu, psoriāzi un ekzēmu. Kā dabīgs antioksidants tas paātrina ādas atjaunošanos un virsmas bojājumu reģenerāciju.

Vītols (Salix tetrasperma). Jau senākajos rakstos tas minēts kā augs ar nozīmīgām dziednieciskām īpašībām. Visu koka daļu bioķīmiskais sastāvs satur salicilskābi, tanīnus un flavonoīdus, kas padara to efektīvu pret pinnēm. Visiem preparātiem, kas gatavoti no vītolu koka daļām, piemīt baktericīdas, savelkošas, pretiekaisuma un pretdrudža īpašības. Vītolu miza ir efektīva pat sarežģītu ādas stāvokļu gadījumā. Tā samazina ādas taukainību, neizžāvējot ādu; tā labi attīra ādu, pateicoties tās unikālajam bioķīmiskajam sastāvam, kura aktīvie elementi iekļūst dziļi porās. Ļoti maigi, bet efektīvi noņem atmirušās ādas šūnas. Izrāda spēcīgu reģenerējošu iedarbību uz ādu.

Lietošana : Nelielu daudzumu tīrīšanas līdzekļa uzklāt uz mitras sejas un kakla ādas. Ar maigām apļveida kustībām masējiet 2 minūtes, rūpīgi apstrādājot skartās zonas. Noskalojiet attīrošā līdzekļa atliekas ar remdenu ūdeni. Ieteicams lietot divas reizes dienā.

Sastāvs (INCI): Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate & Disodium Cocoyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Glycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Glycolic Acid, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Salix Alba Leaf Extract, Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone, Curcuma Longa Rhizome Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Disodium EDTA, BHT, Salix Tetrasperma (Indian Willow) Bark Extract, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Coumarin.

Ādas tips:
Riebiai, spuoguotai odai
Izcelsmes valsts:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Ražošanas valsts:
Apvienotie Arābu Emirāti
Summa:
60 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav