Katalogs
Augu bezkrāsaina matu krāsa Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100 g
Zīmols: Khadi
Augu bezkrāsaina matu krāsa Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100 g
  • Augu bezkrāsaina matu krāsa Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100 g
  • Augu bezkrāsaina matu krāsa Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100 g
  • Augu bezkrāsaina matu krāsa Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100 g

Augu bezkrāsaina matu krāsa Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100 g

Zīmols: Khadi

Khadi Color Prep ļauj vieglāk nekā jebkad agrāk sagatavot matus krāsošanai. Katra matu krāsa ir unikāla – tāpat kā Khadi matu dabiskās krāsas. Khadi Color Prep sagatavo jūsu matus krāsošanai ar Khadi Natural Herbal Hair Dye, lai palīdzētu sasniegt konsekventus, uzticamus rezultātus, īpaši, pārejot no ļoti gaišas krāsas uz tumšāku krāsu. Atklājiet divas vissvarīgākās programmas šim produktam sadaļā "Lietošana".

1295 €
Pieejamība: 5 Gab.
Produkta kods: KH-PM-1-XX

Khadi Color Prep ir vairāk nekā tikai jūsu krāsu uzlabojošā pigmentācija jūsu iecienītākajai matu krāsai; tie satur arī sennu/kasiju, kas ir kā atjaunojoša keratīna procedūra jūsu matiem. Tie stiprina un aizsargā matus un izlīdzina bojātās šķipsnas. Zizif mitrina matus, izmantojot tradicionālo ājurvēdas metodi, lai atjaunotu dabisko spīdumu no iekšpuses. Henna palīdz radīt siltu gaišu vai intensīvu vara toni, kas ir lieliski piemērots ilgstošai tumšu, pelnu nokrāsu pamatnei. Tas arī nomierina galvas ādu un stiprina matus no saknēm līdz galiem.

Khadi Color Prep: ideāls pamats konsekventiem un uzticamiem krāsu rezultātiem.

No ļoti gaišas līdz tumšai:

Khadi Natural matu krāsas ir pārsteidzošas un noturīgas. Khadi Color Prep izmantošana ļoti gaišiem matiem palīdzēs sasniegt intensīvākus rezultātus. Khadi Color Prep iepriekš pigmentē matus un nodrošina lielisku pamatu pārejai no ļoti gaiša toņa uz tumšāku krāsu.

Krāsojot saknes / iepriekšējā ķīmiskā krāsa:

Mēs visi zinām sajūtu: kad mati aug pēc ķīmiskās krāsošanas, kontrasts starp saknēm un krāsu kļūst ļoti acīmredzams! Kā galvenā krāsa Khadi Color Prep piešķir jūsu saknēm siltu zeltaini blondu vai intensīvu vara nokrāsu, padarot to par lielisku sagatavošanos matu krāsošanai dabīgā Khadi matu tonī, kuru vēlaties. Tas rada daudz vienmērīgāku pāreju starp saknēm un izvēlēto toni un lieliski nosedz pelēko krāsu.

Vidēja garuma matiem (līdz pleciem) pietiek ar 100g krāsas.

Lietošana:

1. Izmazgājiet matus ar kādu no dabīgajiem Khadi šampūniem.

PADOMS. Ja nepieciešams, izmantojiet Khadi Deep Charcoal Cleanse matu masku, lai noņemtu sintētiskos atlikumus, kas palikuši uz ķīmiskās krāsas vai silikonu saturošiem produktiem.

2. Sajauciet Khadi Color Prep ar siltu ūdeni (80 °C), lai iegūtu krēmīgu konsistenci.

3. Uzmanīgi uzklājiet to matos, tāpat kā Khadi dabisko matu krāsu.

4. Atstājiet Khadi Color Prep iedarboties 60 minūtes, pēc tam labi noskalojiet ar ūdeni. Izvēlieties dabisko matu krāsu Khadi, kas jums patīk vislabāk, un ievērojiet lietošanas instrukcijas, lai krāsotu matus.

Drošības norādījumi: uzklāt tikai uz neskartas ādas un izvairieties no tiešas saskares ar acīm. Pulveris ir ļoti smalks – neelpo putekļus. Pēc sajaukšanas ļaujiet pulverim atdzist līdz patīkamai temperatūrai pirms uzklāšanas.

Izmantojiet Khadi Color Prep kopā ar citiem Khadi matu kopšanas līdzekļiem:

- Khadi Deep Charcoal Cleanse matu maskas attīrošais efekts ir lielisks veids, kā sagatavot matus iepriekšējai pigmentācijai, izmantojot Khadi Color Prep.

- Pirms iepriekšējas pigmentācijas ar Khadi Color Prep, izmantojiet Ayurvedic Amla Volume Elixir Shampoo, lai noņemtu netīrumus un atlikumus no matiem.

- Krāsojiet matus tumši gaišā, pelnu brūnā, tumši brūnā, melnā vai tīrā indigo toņos, lai iegūtu intensīvus krāsas rezultātus.

- Khadi Color Care Hair Oil saglabā un uzlabo Khadi matu dabisko krāsu un piešķir jūsu matu krāsai svaigumu un noturīgu intensitāti.

Dabisks BDIH sertificēts produkts!

Ājurvēdā henna tiek uzskatīta par atjaunojošu maģisku sastāvdaļu, kas pasargā no priekšlaicīgas nosirmošanas. Tas piešķir matiem krāsu, mitrumu un spīdumu: henna apņem matus kā aizsargpārklājumu, nostiprinot tos no saknēm līdz galiem. Intensīvs, oranži sarkans pigments ir lielisks pamats noturīgām krāsām. Khadi Color Prep henna nodrošina, ka jūsu krāsa saglabāsies pārsteidzoša ilgu laiku.

Zizipf nodrošina papildu mitrumu, atdzīvina matus un uzlabo to elastību. Tā atjaunojošā enerģija sniedz jums mīkstus, bagātīgus matus, kas spīd! Izbaudiet apbrīnojamo spīdumu, ko varat redzēt un sajust.

Senna / Cassia palīdz uzlabot jūsu matu struktūru ilgtermiņā, atdzīvinot novājinātus un nogurušus matus. Tam ir unikāls barojošs efekts, tas apņem matus kā keratīna kopšanas līdzeklis un stiprina un atdzīvina, īpaši, ja jūsu mati iepriekš ir bijuši ķīmiski apstrādāti vai bojāti. Šis aizsargpārklājums piešķir matiem ievērojami lielāku apjomu.

Sastāvdaļas (INCI): Cassia auriculata lapu pulveris *, Lawsonia inermis lapu pulveris *, Ziziphus jujuba lapu pulveris *, Ziziphus spina-christi lapu pulveris *. 100% bioloģiskā no kopējā * no bioloģiskās lauksaimniecības.

Ājurvēdas, pasaulē vecākās naturopātijas, spēks jūs pārsteigs. Khadi Color Prep ir sertificēts saskaņā ar stingrām starptautiskā COSMOS standarta AISBL organiskās un dabīgās kosmētikas vadlīnijām, un tā kvalitāte tiek regulāri pārbaudīta atbilstoši Eiropas Kosmētikas regulas specifikācijām.

Lejupielādēt

Khadi plaukų dažų paletė

Lejupielādēt (500.59KB)
Izcelsmes valsts:
Indija
Vokietija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums