Katalogs
Ajūrvēdas atjaunojošs šampūns Rose Repair Elixir, Khadi, 200 ml
Zīmols: Khadi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Ajūrvēdas atjaunojošs šampūns Rose Repair Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ajūrvēdas atjaunojošs šampūns Rose Repair Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ajūrvēdas atjaunojošs šampūns Rose Repair Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ajūrvēdas atjaunojošs šampūns Rose Repair Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ajūrvēdas atjaunojošs šampūns Rose Repair Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ajūrvēdas atjaunojošs šampūns Rose Repair Elixir, Khadi, 200 ml

Ajūrvēdas atjaunojošs šampūns Rose Repair Elixir, Khadi, 200 ml

Zīmols: Khadi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Greznība un mīlestība pret matiem: intensīva atjaunošana un īpaši barojoša iedarbība bojātiem un sausiem matiem.

Tiklīdz sākat mazgāt matus, pamanāt, kā matu stāvoklis uzlabojas no iekšpuses.

Eliksīrs iesūcas dziļi jūsu matos, lai barotu un kondicionētu tos.

Jūs piedzīvosiet nomierinošu atjaunošanos un greznu intensīvu matu un galvas ādas kopšanu.

* Ražots Vācijā, uzlabota formula, atkal pārbaudītajā khadi pudelē.

* Greznība un mīlestība pret saviem matiem - intensīva atjaunošana un barojoša kopšana bojātiem matiem

* Ar khadi rožu atjaunojošā eliksīra ajūrvēdas barojošo spēku: stiprina matu stiebru no iekšpuses un ilgtspējīgi atjauno

* Roze, ziedu karaliene, bagātīgi baro porainus matus, nodrošina veselīgu elastību, mitrumu un koptu spīdumu

1595 €
Pieejamība: 6 Gab.
Produkta kods: KH-SHP-12-VE

BDIH

Khadi Rose Repair ajūrvēdiskais eliksīra šampūns atjauno matus un atjauno to dabīgo elastību. Šī brīnumainā efekta noslēpums slēpjas Khadi Rose Repair eliksīrā. Šis ajūrvēdas augu ekstrakts apvieno atsevišķu ar rokām vāktu Indijas augu iedarbību un uzlabo to spēku. „Khadi Rose Repair Elixir“ gatavo augu rezultāts, kas tika viegli tradicionāli vārīti, atbilstoši senām ajūrvēdas formulām.

Tiklīdz sāksiet mazgāt matus, pamanīsiet, kā matu stāvoklis uzlabojas no iekšpuses. Eliksīrs iesūcas dziļi matos, lai barotu un dziedinātu tos. Jūs piedzīvosiet nomierinošu atjaunošanos un greznu intensīvu matu un galvas ādas kopšanu.

Kā ziedu karaliene Damaskas roze baro un uzlabo Jūsu matus. Lakricas sakne ir bagāta ar antioksidantiem un darbojas kā līdzeklis pret novecošanos. Indijas lapu Amla superaugļi stiprina matu saknes. Shikakai garšaugs nodrošina intensīvu mitrināšanu un piešķir matiem patiesu gludumu un veselīgu spīdumu.

Tāpat kā Jūsu matiem un galvas ādai, „Rose Repair“ ajūrvēdiskam eliksīra šampūnam pH ir no 4,0 līdz 5,0. Jūsu matu pH līdzsvars tiek dabīgi atjaunots. Ja dabīgi krāsojat matus, piemēram, izmantojot dabīgo Khadi matu krāsu, mēs iesakām izmantot trīs soļu rituālu, lai efektīvi sagatavotos Khadi Rose Repair Elixir šampūnam. Tas ievērojami palīdz aizsargāt krāsas intensitāti.

Ar Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Rose Repair, barojošo efektu uz matiem un galvas ādas sajutīsiet jau no brīža, kad sāksiet mazgāt matus. Atklājas mūsu ajūrvēdas formulas dziedinošā maģija. Sajūtiet, cik maigi dabīgā kosmētiskā šampūna pamats attīra matus, un khadi Rose Repair Elixir atklāj atjaunojošu efektu. Tā kā „Rose Repair“ šampūns baro tik intensīvi, mēs iesakām to lietot pārmaiņus ar maigāku šampūnu, piemēram, khadi Shikakai Elixir šampūnu vai khadi Orange Vitality Elixir šampūnu.

Kā maksimāli izmantot Khadi Rose Repair Elixir eliksīra šampūnu:

Paņemiet nepieciešamo šampūna daudzumu rokās un pievienojiet ūdeni, lai izveidotu putas. Uzklājiet aktīvās putas uz galvas ādas, lai atvieglojums būtu jūtams nekavējoties.
Mēs iesakām atstāt Khadi Rose Repair Elixir šampūnu uz galvas tik ilgi, kamēr jūtat, ka Jums ir vajadzīgas aktīvās sastāvdaļas, kas veiks savu darbu. Pēc tam rūpīgi noskalojiet šampūnu ar remdenu ūdeni.

Matu mazgāšana Ajūrvēdā: Tam, kas Rietumu pasaulē tiek uzskatīts par ikdienas nepieciešamību, ajūrvēdas filozofijā tiek uzskatīts par augstāku mērķi. Matu mazgāšana ir daļa no holistiskas ceremonijas, kuras laikā aura un fiziskais ķermenis tiek ne tikai attīrīti, bet arī atbrīvoti no ārējām enerģijām. Izmantojot ajūrvēdas Khadi eliksīru, Jūsu ķermenis, gars un dvēsele katru reizi tiks harmoniski apvienoti.

Khadi Rose Repair Elixir ajūrvēdisko eliksīra šampūnu var lietot ar šādiem khadi matu kopšanas produktiem:

Ar Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Rose Repair, barojošo efektu uz matiem un galvas ādas sajutīsiet jau no brīža, kad sāksiet mazgāt matus. Atklājas ajūrvēdas formulas dziedinošā maģija. Sajūtiet, cik maigi dabīgā kosmētiskā šampūna pamats attīra matus, un khadi Rose Repair Elixir atklāj atjaunojošu efektu. Tā kā „Rose Repair“ šampūns baro tik intensīvi, mēs iesakām to lietot pārmaiņus ar maigāku šampūnu, piemēram, khadi Shikakai Elixir šampūnu vai khadi Orange Vitality Elixir šampūnu.

Khadi ajūrvēdiska eliksīra šampūns „Amla Volume“ piešķir matiem vēl lielāku spēku un apjomu.

Khadi ajūrvēdiskais Hair Oil Rose Repair – dziļš kokteilis ar papildu uzturvielām Jūsu matiem: mitrums, vitamīni, antioksidanti, minerāli.

Khadi ajūrvēdā matu eļļa stiprina „Amla“ Khadi Rose Repair eliksīra šampūna iedarbību. Tas nostiprina matus no saknēm līdz galiem un palīdz novērst matu izkrišanu.

Sastāvs (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Lauryl Glucoside, Betaine, Sodium Pca, Coco-Caprylate/Caprate, Citric Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Sodium Citrate, Oryza Sativa Bran Oil*, Squalene, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Acacia Concinna Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Rosa Damascena Flower Extract*, Symplocos Racemosa Bark Extract*, Vetiveria Zizanoides Root Extract*, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool**, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Gluconate, Zinc Pca, Potassium Sorbate, Limonene**, Azadirachta Indica Seed Oil*, Sodium Cocoyl Glutamate, Geraniol**, Citronellol**, Hydroxycitronellal**, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

* no bioloģiskajām saimniecībām
** no dabīgām ēteriskajām eļļām.
*** izgatavots no organiskām sastāvdaļām

-------------------------------------------------------

Khadi Rose Repair eliksīra šampūna brīnumainās iedarbības pamatā ir Khadi Neem Balance eliksīrs, kas ražots rūpīgā procesā pēc senām ajūrvēdas formulām. Indijas garšaugi, augļi un lapas ir apvienoti šajā brīnišķīgajā maisījumā:

Vairāk nekā 400 atsevišķu aktīvo sastāvdaļu padara rozi par visu augu karalieni. Rožu ēteriskās eļļas piešķir khadi Rose Repair Elixir šampūnam ne tikai aromātisku smaržu, bet arī baro matus un galvas ādu ar daudziem vitamīniem. Intensīvai kopšanai izmantojam arī dārgas ziedu ziedlapiņas ar ļoti spēcīgiem flavonoīdiem, polifenoliem un barības vielām.

Shikakai intensīvi, bet maigi attīra matus. Ir zināms, ka akācijas pāksts ekstrakts veicina matu augšanu, piešķir matiem izteiksmīgumu un rada dabisku spīdumu un veselīgu apjomu.

Ir zināms, ka akācijas augļu ekstrakts veicina matu augšanu, veido matu tekstūru no iekšpuses un rada veselīgu spīdumu un dabīgu apjomu.

Lakricas sakne satur aktīvās sastāvdaļas, kas veido aizsargplēvi uz Jūsu bojātajiem matiem. Tā mitrina, mazina niezi un aizsargā matus un ādu no brīvajiem radikāļiem.

Lodhra stiprina un baro matus un aizsargā galvas ādu.

Amla nodrošina matus ar lielu C vitamīna daudzumu un antioksidantiem. Amla oga stiprina bojātus matus ar savām spēcīgajām sastāvdaļām no iekšpuses – nodrošina dabīgu novecošanos.

Vetivērijas eļļai ir nomierinoša iedarbība un tā atbalsta matu atjaunošanos.

Hibisks un Aloe Vera mitrina ādu un matus un veicina to elastību.

Indijas ziepju rieksts „Reetha“ veido maigas putas, kas maigi attīra un atjauno. Saponīns attīra matus tik maigi, ka tas ir lieliski piemērots arī kairinātas galvas ādas ārstēšanai.

Pārskatiet Khadi aktīvās sastāvdaļas, lai uzzinātu vairāk par ajūrvēdas augu apbrīnojamo iedarbību.

Ajūrvēda - pasaulē senākā naturopātija - spēks Jūs pārsteigs. Khadi šampūni ir sertificēti saskaņā ar stingrām starptautiskā COSMOS standarta AISBL organiskās un dabīgās kosmētikas vadlīnijām, un to kvalitāte tiek regulāri pārbaudīta saskaņā ar Eiropas Kosmētikas regulas specifikācijām.

Matu tips
Silpniems, sausiems plaukams
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav