Katalogs
Ziepju riekstu pulveris-šampūns Aritha, Ayumi, 100 g
Zīmols: Ayumi naturals
Vegāns Vegāns
Ziepju riekstu pulveris-šampūns Aritha, Ayumi, 100 g
  • Ziepju riekstu pulveris-šampūns Aritha, Ayumi, 100 g

Ziepju riekstu pulveris-šampūns Aritha, Ayumi, 100 g

Zīmols: Ayumi naturals
Vegāns Vegāns

Augstas klases, ekoloģisks, videi draudzīgs Aritha pulveris no Aritha koka, kas palīdz matiem kļūt veseliem un spīdīgiem.

Aritha riekstiem piemīt dabiskas putojošas īpašības, tāpēc šis pulveris lieliski mazgā matus un neatstāj sausuma vai kunkuļu sajūtu.

Piemērots lietošanai nevis kā šampūns, bet kā maigs tīrīšanas līdzeklis, attīrīšanas līdzeklis, sajaucot ar sejas masku, eļļām.

795 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 5025042018290
Pašlaik nav noliktavā


12 mēneši pēc atvēršanas

Piešķir apjomu un pūkainību cietiem, taukainiem matiem. Izmantojot Aritha (ziepju riekstus) tā dabīgās putojošās sastāvdaļas lieliski noņem taukus no matiem.

Tiem, kuriem ir taukaini mati, var būt grūti izveidot matu apjomu un pūkainību. Ja jums ir taukaina galvas āda, labākais veids, kā līdzsvarot tās tauku līmeni, ir izmantot šo Aritha pulveri. Tie satur ziepju riekstu mīkstumu, kas ir dabiska putojoša sastāvdaļa, un kura lieliski attīra matus, tos nesabojājot. Rezultāts: kino zvaigznes mati.

Pulvera lietošana:

Bļodā samaisiet 2 ēdamkarotes (ja Jums ir gari mati - 3 ēdamkarotes) Aritha pulvera ar nelielu ūdens daudzumu, lai iegūtu šķidras konsistences masu. Uzklājiet uz matiem, koncentrējoties uz galvas ādas, maigi iemasējiet un atstājiet uz 5 minūtēm iedarboties. Noskalojiet ar ūdeni un atkārtojiet, ja nepieciešams. Rūpīgi nomazgājiet un izbaudiet veselīgus, spīdīgus matus bez mazgāšanas kondicioniera!

P. S. Sākumā šāds galvas mazgāšanas veids var šķist dīvains, bet pēc kāda laika vairs negribēsies lietot nevienu citu šampūnu!

Jo šķidrāku pastu sajauksiet, jo vieglāk to būs sadalīt un iemasēt galvas ādā.

Alerģiskas reakcijas:

Dabīgs produkts. Ieteicams veikt testu uz ādas, lai izvairītos no jebkādām reakcijām individuālās produkta nepanesamības dēļ. Uzklājiet nelielu daudzumu aiz auss un pagaidiet 24 stundas. Ja nav apsārtuma vai niezes, produkts ir drošs lietošanai.

Sastāvdaļas: Aritha pulveris (Sapindus laurifolia). UN NEKAS CITS!

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav