Katalogs
Ķermeņa masāžas eļļa Murivena, Nimi Ayurveda, 200 ml
Zīmols: Nimi Ayurveda
Ķermeņa masāžas eļļa Murivenna, Nimi Ayurveda, 200 ml
  • Ķermeņa masāžas eļļa Murivenna, Nimi Ayurveda, 200 ml

Ķermeņa masāžas eļļa Murivena, Nimi Ayurveda, 200 ml

Zīmols: Nimi Ayurveda

Tas atbalsta normālu locītavu darbību un to kustīgumu. Eļļai ir arī pozitīva ietekme uz ādu: tā veicina brūču un plaisu dzīšanu, novērš rētu un nobrāzumu veidošanos. Tam piemīt baktericīdas īpašības, tas mīkstina, baro un mitrina ādu.

Autentiska, tradicionāla kvalitāte.

2495 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: 7055/1

Muriwenna Ajurvēdas eļļa ir izgatavota pēc seniem manuskriptiem, izmantojot tikai dabiskas sastāvdaļas. Malajalu valodā, ko runā Keralā, ājurvēdas dzimtenē, vārds "Muri" nozīmē "pārtraukums" un "Venna" nozīmē "eļļa". Nosaukums "Muriwenna" izsaka šīs eļļas spēju ārstēt lūzumus, izmežģījumus un brūces.

Eļļa paātrina dzīšanas procesu un samazina blakusparādību risku. Šī eļļa noder arī tad, ja cilvēku nomoka sāpes vietās, kur lūzumi un brūces jau sadzijušas. Muriwenna eļļa ir ieteicama veseliem cilvēkiem, sportistiem, cilvēkiem, kas piedzīvo lielu fizisko slodzi kā atbalstošu un profilaktisku līdzekli - šīs eļļas lietošana lokālai un vispārējai masāžai dod spēku un spēku kauliem.

Indikācijas:

* kaulu, locītavu, muskuļu traumas, brūces, kas ātri nedzīst.

* lūzumu un mežģījumu izraisītas sāpes un iekaisums.

* sāpes mugurā, muguras lejasdaļā, kaklā, kājās un rokās

* neiralģija, mialģija, kompresija, artrīts

* muskuļu sāpes pēc intensīvas fiziskas slodzes.

* starpkambaru audu pietūkums

* fantoma sāpes pēc smagām traumām

Autentiska, tradicionāla kvalitāte.

Tikai ārīgai lietošanai.

Aktīvās vielas un to iedarbība:

Kokosriekstu eļļa (Cocos nucifera) mīkstina, mitrina un baro ādu, mazina lobīšanos, iekaisumus, atjauno, piesātina ar vitamīniem un mikroelementiem. Satur antibakteriālo laurīnskābi un mitrinošo hialuronskābi.

Moringa (Moringa oleifera) ir bagāta ar veselībai labvēlīgām vielām, palīdz mazasinības, audzēju, dažādu ādas slimību gadījumos.

Beteles pipari (Piper betle) ir pretsāpju līdzeklis, antiseptisks līdzeklis, dabiska antibiotika un toniks.

Alveja dziedē brūces, apdegumus, mitrina sausu ādu un saglabā mitrumu.

Shatavari (Asparagus racemosus) tonizē, atjauno, palīdz atgūties pēc operācijas. Bagāts ar bioflavonoīdiem, kas aizsargā šūnu membrānas no bojājumiem.

Lietošanas informācija: Eļļa paredzēta ārējai lietošanai. Pirms eļļas lietošanas sasildiet pudeli, ievietojot to karstā ūdenī. Uzklājiet uz problēmzonas (lūzums, izmežģījums) un atstājiet uz ķermeņa 30-40 minūtes, pēc tam nomazgājiet ar siltu ūdeni ar ājurvēdas ziepēm.

Izmantot ājurvēdas masāžai visam ķermenim, izņemot galvu, lai novērstu locītavu problēmas. Pēc visa ķermeņa masāžas atstājiet to uz ķermeņa 30 minūtes un nomazgājiet ar siltu ūdeni un ājurvēdas ziepēm.

Uzmanību! Lūzuma vai mežģījuma eļļošana nozīmē, ka vispirms ir jānomaina dislokācija un kauli jānofiksē un jāsavieno. Tikai pēc tam Muriwenna eļļu izmanto ātrākai atveseļošanai. Uzklājiet eļļu savainotai, salauztai vai sastieptai vietai.

Daudzums: 200 ml stikla pudelē.

Sastāvdaļas (INCI): Cocos Nucifera Oil, Fermented Cereal Liquid, Allium Cepa Bulb Juice, Aloe Vera Whole Plant Juice, Erythrina Variegata Leaf Juice, Moringa Oleifera Leaf Juice, Piper Betel Leaf Juice, Pongamia Pinnata Stem Bark Juice, Spermacoce Hispida Whole Plant Juice, Asparagus Racemosus Root Tuber Juice.

Izcelsme: Indija.

Ražotājs: Vaipani Herbal (Nimi Ayurveda), Vadi, Nagpur, Indija

Vata došas ietekme
Mažina
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
200 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
1995 €
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav