Katalogs
Apelsīna garšas pastilas ar medu kakla veselībai Koflet-H, Himalaya, 12 gab.
Zīmols: Himalaya Herbals
Apelsīna garšas pastilas ar medu kakla veselībai Koflet-H, Himalaya, 12 gab.
  • Apelsīna garšas pastilas ar medu kakla veselībai Koflet-H, Himalaya, 12 gab.

Apelsīna garšas pastilas ar medu kakla veselībai Koflet-H, Himalaya, 12 gab.

Zīmols: Himalaya Herbals

Palīdz uzturēt normālu elpceļu pārbaudi, lai iegūtu klepu un atvieglotu elpošanu.

375 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 8901138834913
Pašlaik nav noliktavā


Palīdz uzturēt normālu elpceļu pārbaudi, lai iegūtu klepu un atvieglotu elpošanu.

Kā izmantot?

Pieaugušie lieto 1 pastilu 3-4 reizes dienā. Lieto, ja sāp kakls, pie pirmajiem saaukstēšanās simptomiem, apgrūtināta elpošana. Nav ieteicams lietot bērniem līdz 2 gadu vecumam.

Iepakojuma lielums: 12 pastilas

Brīdinājumi:

Uzglabāt temperatūrā virs 30°C, sargāt no tiešiem saules stariem. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Neglabāt ledusskapī. Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu. Uztura bagātinātāji vēlas būt pieejami kā pārtikas aizstājēji.

Svarīgs ir daudzveidīgs un sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Ja esat grūtniece vai barojat bērnu ar krūti, vai lietojat kādas zāles, pirms šī uztura bagātinātāja lietošanas konsultējieties ar savu ārstu. Ja Jums rodas jebkādas blakusparādības, konsultējieties ar savu ārstu.

Sastāvs: saharoze, glikozes sīrups, attīrīts ūdens, medus (126 mg), aromatizētājs (medus garša), aromāts (ingvera garša), augļapvalka ekstrakts (Terminalia chebula) (7,31 mg), mentols (5 mg), krustnagliņas (Syzygium aromaticum) ziedu pumpuru ekstrakts (2,1 mg), lielo alpu (Alpinia galanga) sakneņu ekstrakts (tacid akācijas (Acacia catechu) koksnes serdes ekstrakts (0,74 mg), īstā ingvera (Zingiber officinale)) sakneņu ekstrakts (0,8 mg), garo piparu (Piper longum) ekstrakts ) augļu ekstrakts (0,8 mg), melno piparu (Piper nigrum) augļu ekstrakts (0,8 mg), kardamona (Elettaria cardamomum) augļu ekstrakts (0,06 mg), Ceilonas kanēļa (Cinnamomum zeylanicum) mizas ekstrakts (0,02 mg).

-------------------------------------------------- -----------------------

Par Himalaju zīmolu:

Uzticieties dabai un tās dāvanām. Dabiski, efektīvi un droši Himalaju produkti ir izgatavoti no rūpīgi atlasītiem augiem, kas aug Himalaju pakājē. Himalaju produkti – ļoti efektīva un labi zināma unikāla ārstniecības metode, kuras pamatā ir ājurvēda – vecākā medicīnas zinātne pasaulē, kas izveidojusies pirms 5000 gadiem Indijā.

Himalaju mērķis ir palīdzēt uzlabot katru veselību, tāpēc mēs vēlamies unikālus uztura bagātinātājus. Tajos esošo augu iedarbību ir pierādījuši zinātnieki un tie var palīdzēt ikvienam atjaunot fizisko un garīgo labsajūtu un uzlabot dzīves kvalitāti.

Izcelsmes valsts:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Ražošanas valsts:
Apvienotie Arābu Emirāti
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav