Katalogs
Zaļās esences Green Essentials, Planet Ayurveda, 60 kapsulas
Zīmols: Planet Ayurveda
Vegāns Vegāns
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Zaļās esences Green Essentials, Planet Ayurveda, 60 kapsulas
  • Zaļās esences Green Essentials, Planet Ayurveda, 60 kapsulas
  • Zaļās esences Green Essentials, Planet Ayurveda, 60 kapsulas

Zaļās esences Green Essentials, Planet Ayurveda, 60 kapsulas

Zīmols: Planet Ayurveda
Vegāns Vegāns
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda

Pat 500 mg standartizēta augu ekstrakta kapsulas, kad daudzi ražotāji izmanto tikai 250-400 mg augu ekstrakta un/vai vienkārši augu pulveri.

100% dabiskas izcelsmes veģetārie un vegānu formulas produkts, ko izstrādājuši ājurvēdas eksperti.

Green Essentials from Planet Ayurveda™ ir ļoti efektīvs un iedarbīgs standartizēta augu ekstrakta papildinājums, kas palīdz uzturēt labu organisma sistēmu darbību !

1995 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: 8904271100228

ISO9001 US FDA HACCP USDA Organic Eiro zaļā lapa Ecocert

Vata = Pitta = Kapha =

Green Essential līdzsvaro visas trīs ājurvēdas došas: Vata, Pita, Kapha !

Eiropas Pārtikas nekaitīguma iestādes apstiprinātas norādes par produkta sastāvā esošajām uzturvielām:

* Vīnogu sēklas - palīdz zaudēt svaru, palīdz notievēšanai, palīdz iegūt izsmalcinātāku siluetu, palīdz uzturēt veselīgu asinsspiedienu, palīdz uzlabot vispārējo ādas veselību un izskatu, palīdz kāju labā asinsritē, var mazināt kāju noguruma un smaguma sajūtu, tradicionāli tiek izmantots ādas kapilāru atbalstam, palīdz uzturēt veselīgas kāju un vēnu funkcijas, palīdz mazināt smaguma sajūtu kājās. Satur dabiski sastopamus antioksidantus, kas palīdz aizsargāt šūnas no brīvo radikāļu bojājumiem, kas izraisa šūnu bojājumus, un aizsargā audus no oksidatīviem bojājumiem.

* Parastā kviešu zāle – noderīga zemai šķiedrvielu daudzumam un lēnai zarnu caurlaidībai, vitamīnu un minerālvielu papildināšanai no dabīga avota.

* Spirulīna – palīdz uzturēt pareizu cukura līmeni, bagātīgs antioksidantu avots, kas palīdz organismam pasargāt sevi no oksidatīvā stresa ietekmes.

* Zaļā tēja - palīdz uzlabot vielmaiņu, veicina tauku oksidēšanos, palīdz uzturēt normālu urīnceļu darbību, palīdz atbalstīt nieru darbību, palīdz atbalstīt sirds veselību, uzlabo mutes higiēnu, palīdz uzlabot koncentrēšanos un mācīšanos, kā arī kontrolē holesterīna līmeni asinīs.

* Indijas lapa – palīdz veicināt veselīgu novecošanos, palīdz aizsargāt pret oksidatīviem šūnu/DNS bojājumiem, palīdz atbalstīt acu darbību, atbalsta gremošanu un cukura vielmaiņu, palīdz uzturēt normālu glikozes līmeni asinīs, palīdz stiprināt imūnsistēmu un organisma dabiskās aizsargspējas. Satur lielu daudzumu dabisko antioksidantu, kas palīdz aizsargāt organismu no radikāļiem, kas bojā šūnas, audus un orgānus. Palīdz atbalstīt sirds darbību un asins kvalitāti. Palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni. Veicina sirds un asinsvadu veselību. Palīdz uzturēt normālu reproduktīvo un urīnceļu sistēmu darbību. Piemīt maiga attīroša darbība. Palīdz neitralizēt toksīnus. Dod spēku un enerģiju. Palīdz veidot muskuļus. Palīdz atbalstīt garīgās funkcijas. Palīdz novērst galvassāpes. Uzlabo ķermeņa izturību pret stresu. Palīdz ķermenim pārvarēt stresu. Mīkstina rīkles gļotādu

Lai izveidotu šo piedevu, tiek izmantoti standartizēti 5 neapstrādātu uzturvielu ekstrakti, kas veiksmīgi izturējuši kvalitātes, daudzuma un iedarbības testus.

Sastāvdaļas: vīnogu sēklu (Vitis vinifera) standartizēts ekstrakts (4:1) - 100 mg, kviešu tauki (Triticum aestivum) standartizēts ekstrakts (8:1) - 100 mg, spirulīnas (Spirulina Platensis) standartizēts ekstrakts (6:1) - 100 mg, zaļās tējas (Camellia sinensis) standartizēts ekstrakts (polifenoli > 42%) - 100 mg, Indijas lapu (Amla, Amalaki, Emblica officinalis) standartizēts ekstrakts (4:1) - 100 mg, kapsulu apvalks - augu celuloze (E460).

Lietošana : pieaugušajiem jālieto 1-2 kapsulas 1-2 reizes dienā, uzdzerot glāzi ūdens, pēc ēšanas. Lai panāktu labāku efektu, ieteicams to lietot vismaz 2-3 mēnešus.

Nesatur aromatizētājus, krāsvielas, cukuru, saldinātājus, laktozi, soju, lipekli, kviešus, raugu, konservantus, želatīnu vai soda.

Lietošana : pieaugušajiem lietot 1 kapsulu dienā, uzdzerot glāzi ūdens, pēc ēšanas. Lai panāktu labāku efektu, ieteicams to lietot vismaz 2-3 mēnešus.

Brīdinājumi: Nepārsniedziet ieteikto devu. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Svarīgs ir daudzveidīgs un sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Ja esat slims, lietojat medikamentus, grūtnieces vai barojat bērnu ar krūti, iesakām konsultēties ar savu ārstu par uztura bagātinātāja lietošanu. Pārtrauciet lietošanu un konsultējieties ar savu ārstu, ja rodas blakusparādības.

Uzglabāt sausā vietā istabas temperatūrā, bērniem nepieejamā vietā

Neto saturs: 36,4 g (1 kapsula - 500 mg, ar kapsulu 606,7 mg)

Labākais pirms: sk uz iepakojuma.

Ražotājs: Planet Ayurveda, Pendžaba, Indija

-------------------------------------------------- ------------------------------------------------ ---- --------------------

Kāpēc Planet Ayurveda™ uztura bagātinātāji ir efektīvi un pārāki par lielāko daļu analogu?

1) 100% vegānas kapsulas, kas izgatavotas no augu celulozes, nevis želatīna.

2) Produktos tiek izmantots tikai visspēcīgākais tīrais standartizētais 100% dabīgais augu ekstrakts un netiek izmantoti tradicionālie ekstrakti.

3) 500 mg vienā kapsulā: vegānu kapsula ir piepildīta ar 500 mg standartizēta augu ekstrakta, savukārt daudzi ražotāji izmanto tikai 250 mg augu ekstrakta vai vienkāršu augu pulveri.

4) Augstas kvalitātes izejviela vairāk nekā 10 reizes dārgāka: vienkārša augu pulvera izmaksas ir minimālas, savukārt īsts augu ekstrakts ir 10 reizes dārgāks. Savukārt standartizētais augu ekstrakts ir vēl dārgāks.

5) 100% tīrs augu produkts, bez piedevām, palīgvielām vai ķīmiskām vielām: lielākā daļa ražotāju iepilda kapsulās tikai 250 mg augu ekstrakta, bet atlikušie 250 mg no 500 mg ir pildīti ar parastajiem augu, ķīmisko vielu un citu miltu pulveriem. lai samazinātu izdevumus.

6) Plašas laboratorijas pārbaudes: visi Planet Ayurveda™ uztura bagātinātāji tiek rūpīgi pārbaudīti ES akreditētā laboratorijā. Šie pētījumi ietver smago metālu (svina Pb, Hg Hg, Cd kadmija, arsēna As) un mikrobioloģisko (E. coli un Salmonella E. coli Salmonella) satura testus. Visi produkti pilnībā atbilst ES prasībām un ir atļauti ES tirgū.

7) Pozitīva enerģija: Visi produkti ir pilni ar pozitīvu enerģiju, svētlaimi un augstu karmu, izgatavoti no pilnīgi vegāniskām/veģetārām kapsulām, lai organisms labāk uzsūktos. un mūsu cenas atspoguļo mūsu apņemšanos nodrošināt jūs un pasauli ar augstākās kvalitātes ārstniecības augiem un to kombinācijām.

Ieteicams
Inkstams ir šlapimo sistemai
Organizmo jauninimui
Svoriui, cholesteroliui reguliuoti
Virškinimo sistemai
Širdžiai, kraujotakai, kraujagyslėms
Vata došas ietekme
Balansuoja
Pita dosha iedarbība
Balansuoja
Kapha dosha ietekme
Balansuoja
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
60 kapsulių
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks