Katalogs
Uztura bagātinātājs Stress Support, Planet Ayurveda, 60 kapsulas
Zīmols: Planet Ayurveda
Vegāns Vegāns
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Maisto papildas "Stress Support", Planet Ayurveda, 60 kapsulių
  • Maisto papildas "Stress Support", Planet Ayurveda, 60 kapsulių
  • Maisto papildas "Stress Support", Planet Ayurveda, 60 kapsulių

Uztura bagātinātājs Stress Support, Planet Ayurveda, 60 kapsulas

Zīmols: Planet Ayurveda
Vegāns Vegāns
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda

500 mg standartizēta augu ekstrakta kapsulas, kad daudzi ražotāji izmanto tikai 250-400 mg augu ekstrakta un/vai vienkārši augu pulveri.

100% dabiskas izcelsmes veģetārie un vegānu formulas produkts, ko izstrādājuši ājurvēdas eksperti.

Stress Support from Planet Ayurveda™ ir ļoti efektīvs un iedarbīgs standartizēta augu ekstrakta papildinājums, kas ieteicams smadzeņu šūnu oksidācijas samazināšanai un stresa kontrolei !

1995 €
Pieejamība: 9 Gab.
Produkta kods: 8904271100457

India Organic ISO9001 US FDA HACCP USDA Organic Eiro zaļā lapa Ecocert

Vata – Pitta = Kapha =

Stresa atbalsts samazina Vata un līdzsvaro Pita un Kapha došas !

Eiropas Pārtikas nekaitīguma iestādes apstiprinātas norādes par produkta sastāvā esošajām uzturvielām:

* Brahmi – satur daudz dabisko antioksidantu. Antioksidanti palīdz aizsargāt jūs no brīvajiem radikāļiem, kas var bojāt smadzeņu šūnas. Antioksidanti palīdz aizsargāt jūsu smadzeņu šūnas un audus no oksidatīviem bojājumiem.

Sastāvdaļas: miega ashwagandha ( Withania somnifera ) sakņu standartizēts ekstrakts (10:1) - 200 mg, Indijas baldriāna (Tagar, Valeriana wallichii) saknes standartizēts ekstrakts (6:1) - 200 mg, Brahmi, Bacopa monnieri ) lapu un stublāju standartizēts ekstrakts (8:1) - 100 mg, kapsula - augu celuloze (E460).

Nesatur aromatizētājus, krāsvielas, cukuru, saldinātājus, laktozi, soju, lipekli, kviešus, raugu, konservantus, želatīnu vai soda.

Lietošana : pieaugušajiem lietot 1 kapsulu dienā, uzdzerot glāzi ūdens, pēc ēšanas. Lai panāktu labāku efektu, ieteicams to lietot vismaz 2-3 mēnešus.

Brīdinājumi: Nepārsniedziet ieteikto devu. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Svarīgs ir daudzveidīgs un sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Ja esat slims, lietojat medikamentus, grūtnieces vai barojat bērnu ar krūti, iesakām konsultēties ar savu ārstu par uztura bagātinātāja lietošanu. Pārtrauciet lietošanu un konsultējieties ar savu ārstu, ja rodas blakusparādības.

Uzglabāt sausā vietā istabas temperatūrā, bērniem nepieejamā vietā

Neto saturs: 36,4 g (1 kapsula - 500 mg, ar kapsulu 606,7 mg)

Labākais pirms: sk uz iepakojuma.

Ražotājs: Planet Ayurveda, Pendžaba, Indija

-------------------------------------------------- ------------------------------------------------ ---- --------------------

Kāpēc Planet Ayurveda™ uztura bagātinātāji ir efektīvi un pārāki par lielāko daļu analogu?

1) 100% vegānas kapsulas, kas izgatavotas no augu celulozes, nevis želatīna.

2) Produktos tiek izmantots tikai visspēcīgākais tīrais standartizētais 100% dabīgais augu ekstrakts un netiek izmantoti tradicionālie ekstrakti.

3) 500 mg vienā kapsulā: vegānu kapsula ir piepildīta ar 500 mg standartizēta augu ekstrakta, savukārt daudzi ražotāji izmanto tikai 250 mg augu ekstrakta vai vienkāršu augu pulveri.

4) Augstas kvalitātes izejviela vairāk nekā 10 reizes dārgāka: vienkārša augu pulvera izmaksas ir minimālas, savukārt īsts augu ekstrakts ir 10 reizes dārgāks. Savukārt standartizētais augu ekstrakts ir vēl dārgāks.

5) 100% tīrs augu produkts, bez piedevām, palīgvielām vai ķīmiskām vielām: lielākā daļa ražotāju iepilda kapsulās tikai 250 mg augu ekstrakta, bet atlikušie 250 mg no 500 mg ir pildīti ar parastajiem augu, ķīmisko vielu un citu miltu pulveriem. lai samazinātu izdevumus.

6) Plašas laboratorijas pārbaudes: visi Planet Ayurveda™ uztura bagātinātāji tiek rūpīgi pārbaudīti ES akreditētā laboratorijā. Šie pētījumi ietver smago metālu (svina Pb, Hg Hg, Cd kadmija, arsēna As) un mikrobioloģisko (E. coli un Salmonella E. coli Salmonella) satura testus. Visi produkti pilnībā atbilst ES prasībām un ir atļauti ES tirgū.

7) Pozitīva enerģija: Visi produkti ir pilni ar pozitīvu enerģiju, svētlaimi un augstu karmu, izgatavoti no pilnīgi vegāniskām/veģetārām kapsulām, lai organisms labāk uzsūktos. un mūsu cenas atspoguļo mūsu apņemšanos nodrošināt jūs un pasauli ar augstākās kvalitātes ārstniecības augiem un to kombinācijām.

Ieteicams
Nervų sistemai
Smegenims
Vata došas ietekme
Mažina
Pita dosha iedarbība
Balansuoja
Kapha dosha ietekme
Balansuoja
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
60 kapsulių
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav