Katalogs
Ājurvēdas ievārījums Amalaki Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g
Zīmols: Nimi Ayurveda
Ājurvēdas ievārījums Amalaki Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g
  • Ājurvēdas ievārījums Amalaki Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g

Ājurvēdas ievārījums Amalaki Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g

Zīmols: Nimi Ayurveda

Indijā Amalaki ir novērtēti gadsimtiem ilgi. Ājurvēdā tas ir uztura bagātinātājs. Amalaki ir garšīgs, nedaudz pikants, gatavots no ghi (kausēta sviesta) biezeņa, ar daudz Amla (Amalaki), niedru cukuru, medu un plašu ājurvēdas garšaugu klāstu.

3495 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: 7171

Indijā Amalaki ir novērtēti gadsimtiem ilgi. Ājurvēdā tas ir uztura bagātinātājs. Amalaki ir garšīgs, nedaudz pikants, gatavots no ghi (kausēta sviesta) biezeņa, ar lielu daudzumu Amla (Amalaki), niedru cukura, medus un plašu ājurvēdas garšaugu klāstu.

Amalaki piemīt īpašas līdzsvarojošas īpašības – tas ir nomierinošs un līdzsvarojošs uztura bagātinātājs visai ģimenei. Īpaši labvēlīgas īpašības ir dabiskais C vitamīns, kas ir ļoti koncentrēts Amla augļos, un atlasīti ājurvēdas augi. Pateicoties dabīgām sastāvdaļām, kas ir pētītas un pierādītas tūkstošiem gadu, Amalaki Rasayana ir ļoti piemērota visu vecumu cilvēkiem.

Klasiskajā ājurvēdas tradīcijā tas pieder pie tā sauktajām Rasajanām (šis vārds sastāv no vārdiem Rasa un Ayana). Rasa kā ķermeņa kustību šķidrums rodas gremošanas procesā un tai ir barojošas īpašības visiem audiem. Ājurvēdā izšķir šādus audus (Dathus): Rasa (plazma), Rakta (asinis), Mamsa (muskuļi), Meda (tauki), Asthi (kauls), Majja (kaulu smadzenes) un Shukra (nervu un reproduktīvie audi). ). .
Ayana nozīmē, ka Dhatus ir labi barots un veselīgs. Tāpēc Rasajana patiesi ir svētība visam ķermenim.

Amalaki Rasayana ir autentisks ājurvēdas uztura bagātinātājs ar daudzām vēsturiskām atsaucēm un leģendām. Sākotnējie avoti liecina, ka Amalaki Rasayana datēta vairāk nekā 3000 gadus pirms mūsu ēras. Saskaņā ar seno ājurvēdas tekstu Charak Samhita, pirmais un vecākais Ājurvēdas raksts, var un ir jāizmanto katru dienu.

Par sastāvdaļām:
Lielāko daļu receptēs gatavoto garšaugu vāra ūdenī un pēc tam kaltēto ekstraktu sajauc ar medu. Pēc tam pulverim pievieno pulverveida aromātiskās garšvielas kardamonu, kanēli un krustnagliņas. Gatavais produkts ir kā cukura sīrups, bet ar garšīgu un viegli aso garšu.
Ājurvēdas garšaugu un garšvielu maisījums tradicionāli tiek gatavots saskaņā ar Sarangadhara Samhitha, vienu no galvenajiem ājurvēdas rakstiem.

Amalaki (Amla, lat. Emblica officinalis, Indijas ērkšķogas) ir viena no galvenajām sastāvdaļām līdzās niedru cukuram un medum. Saskaņā ar senajiem ājurvēdas tekstiem Amalaki ir bagātākais dabiskā C vitamīna avots, kas satur gandrīz visas sešas ājurvēdas garšas, izņemot sieru. Amalaki satur kalciju, fosforu, dzelzi, karotīnu, ogļhidrātus, tiamīnu, riboflavīnu un daudz ko citu. Daudzi zinātniski pamatoti pētījumi ir apstiprinājuši Amalaki pozitīvās īpašības.

Neapstrādāts niedru cukurs un medus kalpo kā augu nesēji. Turklāt niedru cukurs un medus piešķir saldu, uzmundrinošu garšu, liecina ājurvēdas teksti. Amalaki Rasajanai nebūtu tāda paša spēka bez cukura un medus.

Bieži uzdotie jautājumi par Amalaki Rasayana :

Vai Amalaki Rasajana ir jāsasaldē?
Parasti tas nav jāatdzesē. Tomēr, ja lietojat to vairāk nekā 4 nedēļas pēc pirmās atvēršanas, ieteicams to uzglabāt vēsumā.

Vai Amalaki Rasayana var lietot ilgu laiku bez pārtraukuma?
Tā kā Chyavanprash ir dabisks uztura bagātinātājs, nevis zāles, to var (un vajadzētu) lietot katru dienu bez ierobežojumiem.

Kā un cik bieži var lietot Amalaki Rasayana ?
1-2 tējkarotes katru dienu, piemēram, uzkoda uz maizes vai grauzdiņiem. Vai vienkārši sūkāt karoti. Labākai gremošanu vēlams izdzert (siltu) pienu.

Nimi Ayurveda Amalaki Rasayana atbilst smago metālu pārvaldības prasībām un ir sertificēta saskaņā ar stingrām BDIH vadlīnijām attiecībā uz pārtiku: "BDIH Heavy Metal Management".

Patēriņš:

Ēst 1-2 tējkarotes dienā: pirms brokastīm un 15 minūtes pirms (vai starp ēdienreizēm). Šo daudzumu var arī izšķīdināt siltā pienā vai pagatavot gardu sildošu dzērienu ar sojas vai rīsu pienu. Garšīgs smērējums uz grauzdiņiem. Lielisks toniks bērniem (5-12 gadi) - pustējkarote pirms brokastīm. Bērniem ieteicams lietot 0,5 tējkarotes dienā.

Vislabāk to lietot no rīta, bet var lietot arī jebkurā citā diennakts laikā, pirms gulētiešanas vislabāk izdzert siltu pienu.

Sastāvdaļas: Indijas lapa (amla) 10,6%, niedru cukurs, garie pipari, medus.

Alergēni: satur treknrakstā.

Uzturvērtība (100g): Enerģētiskā vērtība 1606 kJ / 381 kcal, Tauki: 9,7 g (no tiem piesātinātie 6,9 g), ogļhidrāti: 69,8 g (no tiem cukuri 65,7 g), olbaltumvielas: 2 g, sāls: 0,05 g, šķiedrvielas: 3,1 g.

Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt cieši noslēgtā traukā tumšā, vēsā vietā. Atvērts uzglabāt ledusskapī.

Izcelsmes valsts: Indija

Neto saturs : 500 g

Labākais pirms: apskatiet iepakojumu

Ražotājs: AHG Ayurveda Handels Gmbh

D-22041 Hamburga, Vācija

Ķermeņa tips (dosha):
Vata / Pita / Kapha
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Svars/Daudzums:
500 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
1995 €
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav